UVIJEK MOŽE BOLJE /

Hajduk slavio s 3:0, Dambrauskas nezadovoljan, Livaja poručio: 'Ne opterećujem se, bitno da na kraju osvojimo'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
19.2.2022.
20:17
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je danas, u sklopu 24. kola Prve HNL-a,od 15 sati gostovao na Kranjčevićevoj gdje su rasturili domaći Hrvatski dragovoljac. Splićani su slavili s 3:0 na krilima nevjerojatnog Marka Livaje.

Image
HAT-TRICK ZA SLAVLJE /

Hajduk izdominirao u kišnom Zagrebu: Nezaustavljivi Livaja zabio sva tri pogotka i gurnuo Bijele na drugo mjesto

Image
HAT-TRICK ZA SLAVLJE /

Hajduk izdominirao u kišnom Zagrebu: Nezaustavljivi Livaja zabio sva tri pogotka i gurnuo Bijele na drugo mjesto

Livaja je bio igrač utakmice, a osim što je postigao hat-trick, cijeli je susret bio nerješiva enigma za obranu Hrvatskog dragovoljca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su na teren istrčali u šarenom sastavu: U prvoj momčadi nije bilo niti jednog Kalinića (Nikole i Lovre), pa su ih mijenjali Ljubičić i Subašić. Također nije bilo ni ozlijeđenog Mlakara, a inače standardni Elez i Lovrencsics danas su krenuli s klupe, a umjesto njih su počeli Simić i Mikanović.

Dambrauskas nezadovoljan

Valdas Dambrauskas novom je pobjedom stigao do devetog slavlja otkako je stigao na klupu Hajduka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri boda i tri gola Livaje. To je dobro, ali s ostalim stvarima nisam zadovoljan. Na kraju dana smo ostvarili što smo htjeli, vrijeme da se fokusiramo na iduću utakmicu. Čeka nas važan susret s izravnim rivalom. Nekad takve utakmice vrijede više od tri boda", rekao je Dambrauskas.

Hajduk u sljedećem kolu igra na Poljudu protiv Rijeke.

"Svaka utakmica je bitna. Pobjeda protiv bilo koje momčadi donosi nam tri boda. Sada je vrijeme da analiziramo utakmicu s Dragovoljcem i vidimo zašto nismo bili na svom standardu. Dobro je što utakmice koje pobijedimo 3:0 nazivamo teškim, znali da smo napredovali. Nogomet bez ambicija i očekivanja za pobjedom nema smisla", zaključio je.

Livaja: 'Imamo najbolje navijače u Hrvatskoj'

Trostruki strijelac i igrač utakmice Marko Livaja tvrdi da je protiv Dragovoljca bila iznimno teška utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teren je bio najgori u proteklih godinu dana. Jako teški uvjeti. Bili smo bolji, dominantniji. Loše smo igrali u zadnjoj trećini, ali mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Idemo dalje. Tri boda su tu. Igra nije bila sjajna, ali najvažnije je da se pobjeđuje", započeo je.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zahvalio se navijačima i poručio da takvu podršku nema niti jedan klub u Hrvatskoj. Zabio je svoj treći hat-trick sezone, ali to ga previše ne dira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne opterećujem se brojkama. Više se ljudi okolo opterećuju mojim brojkama. Bitno je da momčad pobjeđuje, da igra dobro i da na kraju osvojimo što želimo", zaključio je.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo