Zabio prvijenac za Hajduk i osigurao mu pobjedu!

Nogometaši Hajduka su na Poljudu u 10. kolu hrvatskog prvenstva pobijedili Zadar s 1:0.

21.9.2013.
21:03
VOYO logo

Hajduk je vrlo odlučno krenuo u susret, a to je naplatio već u 9. minuti kada je Maglica nabacio nisku loptu koju je Iluridze s vrha peterca pospremio u mrežu i tako postigao svoj prvi gol za Bile.

U 21. minuti je Ivančić promašio stopostotnu priliku za goste, a četiri minute kasnije Maglica glavom pucao pokraj vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 33. minuti je Bukva imao odličnu šansu jer je Neretljak pao i poklonio mu loptu, no on s 30 metara nije uspio proći istrčalog golmana.

Zadrani su u 54. minuti imali dobru priliku, no Tadić je pucao ravno u Kalinića. Posljednju pravu šansu na susretu imao je Bukva, kojem je sve pripremio Kouassi, no sa svega šest, sedam metara je promašio cijeli gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom je pobjedom Hajduk barem privremeno zasjeo na prvo mjesto ljestvice. Ima 22 boda, dva više od Dinama koji u nedjelju igra s Osijekom.

U drugoj subotnjoj utakmici kola Split je na gostovanju u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo s 2:1 nakon čega je trener domaće momčadi Ivan Katalinić dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je trenutno posljednja momčad lige s osvojenih pet bodova u deset kola. Jedinu su pobjedu upisali protiv Zadra, dok su sedam puta poraženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo