Hajduk odbio dvije svjetske nogometne legende!

Čim se Europom pronio glas da Hajduk nema trenera, počeli su se nuditi mnogi. Za dolazak u Split bili su zainteresirani Lothar Matthäus i Barcelonina legenda José Mari Bakero.

23.3.2012.
11:13
VOYO logo

Kao što je išao po njega u Njemačku, tako je Hrvoje Maleš, u sitnim satima, i ispratio sad već bivšeg trenera Krasimira Balakova.

U zračnoj luci na oproštaju dao mu je Hajdukov dres s brojem 10. Možda kao zalog da se doista vrati. A čim se Europom proširilo da Hajduk nema trenera, počeli su se nuditi mnogi, pa i slavna imena poput Matthäusa i Bakera! Dakako, preskupih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, i sam je Balakov dijelom otišao zbog nekoliko neisplaćenih plaća, a o lošoj situaciji svjedoči i zapisnik sa sjednice Nadzornog odbora.

"Uspjeli smo ispuniti kreditne obveze, čak smo pokrili i zaostale plaće, ali novca nema i ne znamo kako ćemo ih namaknuti. Imamo problem, jer ovako ćemo teško preživjeti do ljeta. Pred bankrotom smo", stoji u izvješću NO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim u odšteti i idućim destinacijama, razlika između Dinamovih i Hajdukovih trenera je i u načinu odlaska. Dok je Vahid Halilhodžić, primjerice, igračima u svlačionici govorio da odlazi, oni su tupo gledali u pod. Jurčić se nije stigao ni pozdraviti s njima, ali rijetki su ga kasnije nazvali. S druge strane, i Reja i Balakov imali su dirljiv oproštaj od igrača, uz pljesak, na rubu suza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo