Hajduk najavio tri dana ludnice zbog Barçe

Na Poljudu je predstavljen program uoči utakmice s Barcelonom pod nazivom Tri dana Hajduka. Promovirana je i modna marka Moj Hajduk te potvrđeno da će spektakl s Poljuda prenositi HRT.

11.7.2011.
17:57
VOYO logo

U Hajduku su potvrdili da će spektakl između Hajduka i Barcelone 23. srpnja prenositi Hrvatska televizija koja je ostala bez prava za HNL.

"Pregovori s Brunom Kovačevićem bili su dugački i opsežni, na kraju smo zadovoljni i mi i HRT", kazao je Pavle Cicarelli, član uprave Hajduka zadužen za marketing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska fešta za spektakl ljeta počinje već u četvrtak, dva dana prije utakmice, i to zahvalom Splitu, pa će tako tog dana na rivi biti koncerti klapa. Petak će, pak, biti posvećen Barceloni, po gradu će se puštati latino pjesme, bit će organiziran niz koncerata u čast Katalonaca i njihova dolaska u Split. U subotu će biti prikazan igrokaz pod nazivom 'Sto godina u dva dana' u kojem će se oslikati povijest Hajduka.

"Želimo da ljudi koji su izdvojili veliki novac za ulaznice budu zadovoljni sadržajem koji ćemo ponuditi i da to ne bude samo nogometna utakmica nego pravi doživljaj, spektakl", dodao je Cicarelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, neće nedostajati nagradnih igara, svi oni koji kupe ulaznice bit će u igri za osvajanje dva motocikla obojena u boje Hajduka i Barcelone. Ono što poljudski marketing planira jest da ovi Dani Hajduka, koji će se događati uoči utakmice s Barcelonom, postanu tradicionalna splitska fešta. Osim zbivanja, Hajduk je predstavio i robnu marku Moj Hajduk.

"Robna marka Moj Hajduk uskoro će se naći u prodaji, za ovu prigodu osmislili smo majice, dresove i razne suvenire. Zarađeni novac ulagat će se u razvoj omladinske škole, ali i u potencijalne transfere. Na taj način želimo potaknuti ljude da kupovinom pomažu Hajdukovu radu", zaključio je Cicarelli.

Vezani članci:

arti-201107110053006 arti-201107100355006 arti-201106150049006 arti-201106010439006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo