IVICA ŠURJAK / 'Hajduk je favorit u Splitu protiv bilo koga. Svašta se može dogoditi protiv Villarreala. Bijeli nemaju što izgubiti'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ivica Šurjak za Net.hr o uzvratnoj utakmici Vitoria - Hajduk te nadolazećem spektakularnom dvomeču protiv moćnog Villarreala u play-offu

11.8.2022.
8:26
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Hajdukova legenda Ivica Šurjak prije nekoliko nam je dana u najavi samouvjereno rekla kako su Bijeli bolji i kako prolaze Vitoriju.

Image
NAJTROFEJNIJI HAJDUKOVAC IKAD /

'Godinama ne idem na Poljud. Ponosan sam na sve u Hajduku, ne zanima me što će tko reći, a prvenstvo je neregularno'

Image
NAJTROFEJNIJI HAJDUKOVAC IKAD /

'Godinama ne idem na Poljud. Ponosan sam na sve u Hajduku, ne zanima me što će tko reći, a prvenstvo je neregularno'

"Očita je tu razlika u kvaliteti na strani HajdukaBijeli ovo prolaze." Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio sam u pravu glede prolaska, ali teška utakmica'

Jučer nakon utakmice Vitorije i Hajduka u Guimaraesu (1-0 za Vitoriju, ukupnih 3-2 za Hajduk), uzvrata 3. pretkola Konferencijske lige, Ivica Šurjak nam je ponosno kazao:

"Bio sam u pravu glede prolaska, iako je bila dosta teška utakmica. Vitoria se pokazala puno boljom nego u prvoj utakmici u Splitu. Imali su sreću da rano zabiju gol. Nekako je utakmica bila neizvjesna do samog kraja. Najvažnije je bilo proći ovu utakmicu i sad se treba pripremiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Legende Hajduka Ivica Šurjak i Slaven Bilić.

Villarreal je prošlosezonski polufinalist Lige prvaka, osvojio je Europsku ligu 2021. Postoji li recept za takvu jednu jaku momčad, vjerojatno postoji, kao i za svaku?

"Treba odigrati jednu pravu utakmicu protiv jedne izuzetno dobre momčadi. Hajduk u tom dvomeču nema što izgubiti. Napunit će stadion. Iako bude malo sreće, tko zna. Svašta se može dogoditi. Vjerujem da će to biti dobra utakmica, jer Hajduk baš nema što izgubiti, ali isto tako Hajduk je uvijek favorit u Splitu, protiv bilo koga. Mislim da će to biti fantastičan sraz, ambijent. Moramo biti iskreni i kazati da je Villarreal u dvomeču u velikoj prednosti. Imaju iskustva igranja euro liga, iskusnu momčad k tome, ali u nogometu se nikad ne zna. Malo sreće i tko zna, možda se poklopi nešto dobro. Hajduk mora u svakoj utakmici, protiv bilo koga, ići na pobjedu. Bijeli jednostavno moraju tako igrati. Ako bude sreće u svemu tome, a Hajduk nema lošu momčad, tko zna. Favorit u play-offu je Villarreal, ali nema predaje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Šurjak prije derbija s Dinamom

'Bolje ako se druga igra u Splitu'

Villarreal i Hajduk prvu će utakmicu igrati 18. kolovoza u Španjolskoj, a uzvrat je 25. kolovoza na Poljudu.

"Još bolje da se druga igra u Splitu. Idemo tu utakmicu dobiti. Uz pritisak publike, pun stadion, svašta je moguće", zaključio je Ivica Šurjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo