NOVI UDARAC / Hajduk izgubio još jednog talenta, jedan od najdarovitijih igrača svoje generacije napustio Poljud: 'Odluka je bila lagana'

Image
Foto: Izvor: NK Gorica

Nakon Marka Brkljače, još jedan mladić odlučio je napustiti Poljud

20.4.2022.
11:57
Izvor: NK Gorica
VOYO logo

Luka Kapulica hrvatski je U17 reprezentativac, a do sada je bio kapetan kadetske momčadi splitskog Hajduka. Mladi Kapulica napustio je Poljud te će svoju karijeru nastaviti u Gorici. Turopoljci su Luku najavili kao jednog od "najdarovitijih igrača svoje generacije u Hrvatskoj".

Image
NEMA KRAJA PEHOVIMA /

Ante Rebić je trebao zaigrati za Milan u derbiju, zagrijavao se pa ostao bez nastupa, evo što se dogodilo

Image
NEMA KRAJA PEHOVIMA /

Ante Rebić je trebao zaigrati za Milan u derbiju, zagrijavao se pa ostao bez nastupa, evo što se dogodilo

Transfer je potvrđen i na službenim stranicama Gorice, za koju je Kapulica rekao: "Jako sam sretan i zadovoljan što je sve dogovoreno, što sam postao član HNK Gorice. Predsjednik je izrazio snažnu želju da dođem ovdje, svidio mi se projekt koji su mi ljudi iz Gorice predstavili i zapravo je odluka bila lagana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometom se počeo baviti sa svega šest godina kada je zaigrao za NK Pomak, kvartovski klub u Splitu. S 11 godina je preselio u Hajduk iz kojeg je sada stigao u Goricu.

Usporedio se s Vatrenim

Kapulica je otkrio i kojem igraču se divi, odnosno s kim bi se mogao usporediti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17, a ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa Marcela Brozovića, pogotovo njegova količina trke, budući da i ja mogu puno trčati. Uz to, sviđa mi se i kako je Brozović opušten dok igra, tome i ja težim. Evo, sad sam i došao u njegov kraj, u Turopolje…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je do sada skupio 14 nastupa za mlade selekcije hrvatske nogometne reprezentacije, a u Gorici će nastupati za juniore, ali će konkurirati i za seniorsku momčad.

"Želja mi je samo što bolje se razvijati kao igrač, dokazivati se i davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici", zaključilo je novo pojačanje Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je već drugi veliki talent koji je ove sezone odlučio napustiti Poljud. Navodno bi Hajduk trebao napustiti i 17-godišnji Marko Brkljača koji se nije uspio izboriti za veću minutažu u prvoj momčadi Splićana. Pisalo se kako bi karijeru trebao nastaviti u Lokomotivi već ovog ljeta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo