Hajduk vjeruje da će biti jedan od najljepših u Europi

'Velika je čast što smo postali tehnički sponzor Hajduka. To je za nas izazov i zadovoljstvo.

23.4.2013.
14:57
VOYO logo

Potpisan je četverogodišnji ugovor između Hajduka i tvrtke Macron, koja je novi tehnički sponzor Bilih. Procjenjuje se da je ugovor vrijedan oko tri milijuna kuna, naravno u opremi.

"Tvrtka Macron od prvih dana pregovora pokazala je veliki interes. Proces je trajao dosta dugo, razgovarali smo s osam tvrtki, a Macron smo izabrali ne samo zbog financijskih razloga, nego i zbog toga što su Talijani niz godina vodeći u dizajnu. Očekujemo da će naš dres biti jedan od najljepših u Europi, a dobili smo mogućnost da sami kreiramo svoj dres. S Macronom smo dobili dobili partnera, dobili smo zastupništvo za cijelu regiju Balkana, odnosno područje bivše Jugoslavije. To će nam u budućnosti donijeti veliku financijsku dobit. Pritom mislim na proizvode s Hajdukovim znakovljem", rekao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić, a izvršni direktor Macrona Gianluca Pavanello dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je čast što smo postali tehnički sponzor Hajduka. To je za nas izazov i zadovoljstvo. Hajduk je važan klub u Europi, s velikom tradicijom, počašćeni smo. Želimo biti više od tehničkog sponzora, želimo biti poslovni partneri Hajduka. Naš cilj je razviti jedinstvenu paletu proizvoda za navijače. Zajedno s klubom radit ćemo na tome da razvijemo neobičnu i posebnu paletu proizvoda. Dizajnirali smo poseban dres za Hajduk, a to ćemo raditi svake sezone u suradnji s klubom", kazao je Pavanello.

Umbro tako odlazi u povijest, a Macron postaje sponzor od 1. srpnja, nakon što je već bio dogovoren posao s Nikeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili zadovoljni izvedbom dresa koji nam je Nike ponudio, pa smo se odlučili za Macron", rekao je Brbić, a Pavanello dodao da su navijači klubova kojima su oni sponzori izuzetno zadovoljni.

"Napoli, Lazio, Aston Villa... Navijači tih klubova vrlo su zadovoljni. Jasno mi je da Macron nije poznat poput Nikea ili Adidasa, ali uvjeravam vas u visoku kvalitetu naših proizvoda", rekao je Pavanello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo