GUARDIOLA U REALU? / 'Mislim da to ne bi bilo dobro'

Image
Foto: AFP

Katalonski dnevni list ARA objavio je prošlog petka senzacionalnu priču prema kojoj Real Madrid ispituje mogućnost dovođenja legende Barcelone, Pepa Guardiole, za trenera.

4.12.2015.
16:15
AFP
VOYO logo

"Mislim da to ne bi bilo dobro. Nismo jedno za drugo", uz smijeh je odgovorio trener Bayerna. Njega ovog vikenda očekuje susret s Borrusijom (M), s kojima Bavarci nemaju dobar omjer.

"Znam za statistiku. Bili su najbolja momčad u Njemačkoj 70-ih. Imaju mentalitet pobjednika", rekao je Katalonac pa je progovorio o svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Riberyja

"Nevjerojatno je kako su se brzo uklopili Costa i Coman. Što se tiče ozljeda, Alaba, Costa i Robbben nisu spmreni. Ljuti me situacija s Alabom. Gore je nego što smo mislili. Nadam se da će u siječnju početi trenirati", poručio je Pep. Ipak, najbolnija ozljeda je ona Francuza FranckaRiberyja. Veznjak nije nastupio za klub još od ožujka. Međutim sada je blizu povratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo u njega i mislim da će se vratiti na travnjak još ove godine", tvrdi Guardiola, koji će se s Bayernom u srijedu pojaviti u Zagrebu gdje će protiv Dinama odigrati posljenu utakmicu grupne faze Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo