svugdje je var / Guardiola se ispričavao: 'Ne volim ovako pobjeđivati'

Image
Foto: U cijeloj Europi je VAR, ovdje ne. Ne volim pobjeđivati ovako. Oprostite", rekao je Cityjev menadžer Pep Guardiola nakon dramatične utakmice u Walesu.

Španjolčeva momčad uz sudački je poguranac prošla u polufinale FA kupa

17.3.2019.
10:23
U cijeloj Europi je VAR, ovdje ne. Ne volim pobjeđivati ovako. Oprostite", rekao je Cityjev menadžer Pep Guardiola nakon dramatične utakmice u Walesu.
VOYO logo

Nakon što je razmontirao Schalke u Ligi prvaka, nekoliko dana kasnije Manchester City skoro je ispao u četvrtfinalu FA kupa od engleskog drugoligaša Swansea.

Štoviše, da nije bilo sudačkih previda, vjerojatno i bi, no ionako se više ništa ne može promijeniti. Swansea će žaliti što je ispustio 2:0 iz 69. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je goste u život vratio B. Silva, a izjednačio je nakon dvojbenog kaznenog udarca Aguero koji je iz zaleđa dovršio preokret.

"U cijeloj je Europi VAR, ovdje ne. Ne volim pobjeđivati ovako. Oprostite", sve je u ovo malo riječi rekao Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovoj momčadi sada je otvoren put do naslova nakon ispadanja Manchester Uniteda, Wolverhampton, Watford, Milwall i Brighton preostala su konkurencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo