PEP KUPUJE NAJBOLJEG IGRAČA ARSENALA? / Jesus izašao u suzama, a Belgijca na nosilima iznijeli s terena

Image
Foto: AFP/Screenshot

City je u 21. kolu odigrao 0-0 kod Crystal Palacea, a domaćini su mogli nanijeti i prvi poraz Cityu, no promašili su kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi.

31.12.2017.
17:53
AFP/Screenshot
VOYO logo

Katalonski stručnjak Pep Guardiola našao se u velikim problemima jer je tijekom nedjeljnog ogleda s Crystal Palaceom ostao bez dvojice ponajboljih igrača. U prvom poluvremenu travnjak je u suzama napustio Gabriel Jesus, a u samoj završnici susreta ozlijedio se Kevin de Bruyne.

"Nadam se da ću Jesusa imati već za mjesec ili dva. S Kevinom ne znam što se dogodilo u zadnjoj akciji, ali je imao više sreće"", izjavio je Guardiola nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su uslijedila pitanja hoće li u siječnju posegnuti za pojačanjima s obzirom na okolnosti. U prvi plan je izbio Arsenalov Alexis Sanchez, koji je ljetos bio na korak do Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Arsenalov igrač'

"On je Arsenalov igrač i mislim da će to i ostati. Za dva dana je nova utakmica. Kada doznamo što je točno s njima vidjet koja je najbolja opcija i hoćemo li kupovati. Međutim, trenutno je za mene Alexis Arsenalov nogometaš", poručio je Pep, koji tako nije u potpunosti odbacio mogućnost da krene po Čileanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvećoj Wengerovoj zvijezdi ugovor istječe na ljeto i vjeruje se da bi ga Arsenal na zimu prodao za oko 30 milijuna eura. City je, inače, u 21. kolu odigrao 0-0 kod Crystal Palacea, a domaćini su mogli nanijeti i prvi poraz Cityu, no promašili su kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi. Unatoč remiju City je i dalje prvi na ljestvici s 59 bodova, 14 bodova više od drugoplasiranog Chelseaja, dok je Palace na 17. mjestu sa 19. Manchester City 2. siječnja dočekuje Watford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo