ODUŠEVIO JE / Grbić zamijenio Oblaka nakon potresa mozga i postao heroj Atletica: 'Moram vam reći koliko je on divan dečko'

Image
Foto: profimedia.hr

Njegov ostanak u Atleticu su mnogi shvatili kao pogrešnom odlukom te ga već otpisali iz reprezentacije, ali ipak ne treba još isključiti tu opciju budući da je ove sezone već branio par puta te je nakon sinoćnjeg dvoboja proglašen herojem svoje momčadi

16.10.2022.
13:44
profimedia.hr
VOYO logo

Ivo Grbić možda ne proživljava najsretnije dane svoje karijere budući da je jasno tko je prvi čuvar mreže Atletico Madrida, no ove je sezone odlučio ostati u glavnom gradu Španjolske nakon što je prošlu proveo na posudbi u Lilleu.

Image
SLATKE BRIGE ZLATKA DALIĆA /

Hrvatska ima četiri vrhunska golmana, a Dalić svaki dan ima sve manje vremena za odluku: Tko će biti jedinica u Kataru?

Image
SLATKE BRIGE ZLATKA DALIĆA /

Hrvatska ima četiri vrhunska golmana, a Dalić svaki dan ima sve manje vremena za odluku: Tko će biti jedinica u Kataru?

Heroj svog sastava

Jan Oblak je počeo na vratima Atletica od prve minute na gostovanju kod Athletic Bilbaa, a u 69. minuti bio u sudaru sa suparnikim igračem. Morao je napustiti igru nakon što je liječničkoj ekipi rekao da ne zna što se događa. Doživio je potres mozga pa ga je zamijenio Grbić do kraja utakmice. Španjolski list Marca piše kako je hrvatski vratar spasio Aletico: "Grbić je morao uskočiti umjesto ozlijeđenog Oblaka i 20 minuta koje je dobio iskoristio je fenomenalno. S par odličnih obrana je spasio momčad. Pokazao je da može biti ne samo rezerva nego i važan igrač Atletica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moram vam reći koliko je on divan dečko'

Trener Diego Simeone nije krio zadovoljstvo nakon utakmice.

"Grbić je bio igrač odluke. Ono što je pokazao nakon ulaska u igru je veličanstveno. Jako sam sretan zbog njega jer moram vam ispričati kako je on divan dečko. Taj momak je primjer skromnog, poniznog radnika punog poštovanja i žudnje za učenjem. Ponavljam, bio je igrač odluke i to na ovako teškom gostovanju i vrućem terenu. Tijekom žestoke ofenzive Athletica, kada se činilo da nam je u kaznenom prostoru neprekidno po 100 njihovih igrača, on je oduševljavao odličnim obranama, ali i mirnoćom. Grbić je živi primjer da vam se ako se držite one slavne fraze 'rad, rad i samo rad' na kraju to vrati i isplati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov ostanak u Atleticu su mnogi shvatili kao pogrešnom odlukom te ga već otpisali iz reprezentacije, ali ipak ne treba još isključiti tu opciju budući da je ove sezone već branio par puta te je nakon sinoćnjeg dvoboja proglašen herojem svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo