SLUŽBENO POTVRĐENO / Gotovo je: Lovro Majer ima novi klub, stigao je kod bivšeg hrvatskog izbornika u drugom najvećem ulaznom transferu u povijesti kluba

Image
Foto: Profimedia

Više su nijemci platili samo Juliana Draxlera sada već davne 2015. godine

16.8.2023.
12:44
Profimedia
VOYO logo

Veznjak hrvatske noometne repreze tacije Lovro Majer (25) i službeno je postao novi igrač njemačkog Wolfsburga koji je na društenim mrežama potvrdio transfer i objavio njegovu fotografiju u novom dresu.

Image
O CLASSICO /

Gleda li Zlatko Dalić ovo? Vatreni donio Benfici prvi trofej sezone, zabio i legendarni Argentinac

Image
O CLASSICO /

Gleda li Zlatko Dalić ovo? Vatreni donio Benfici prvi trofej sezone, zabio i legendarni Argentinac

Prije par dana stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je da Nijemci za Majera plaćaju više od 30 milijuna eura čime je postao drugo najskuplje pojačanje Wolfsburga. Više su platili samo Juliana Draxllera koji je 2015. stigao iz Schalkea za 43 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je bio velika želja trenera Wolsburga, bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača koji je za njega ranije ovoga ljeta navodno poslao već tri ponude, no sve su redom odbijene. A četvrtu, uvjerljivo najveću, Francuzi su sada prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije tajna da je Lovro već neko vrijeme visoko na našoj listi", rekao je sportski direktor VfL-a Sebastian Schindzielorz. "On je kreativan, tehnički vrlo nadaren igrač koji je dokazao svoju vrijednost u posljednje dvije godine u Francuskoj. Također ima bogato iskustvo na europskoj sceni, igrao je u Europskoj ligi s Rennesom i Ligi prvaka sa zagrebačkim Dinamom, što nas čini još zadovoljnijim što smo uspjeli postići dogovor da ga dovedemo ovdje u Wolfsburg. Lovro će nam sada dati još više opcija u veznom redu – može djelovati u centru, ali je također dobar igrač za bokove", dodao je Schindzielorz.

Majer, koji je u Wolfsburgu dobio broj 19, bio je od 2021. godine dio momčadi francuskog prvoligaša Rennesa za koji je odigrao 62 utakmice i zabio osam golova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo