Gotovo je, Dinamo saznao protivnike!

Dinamo je saznao protivnike u Ligi prvaka, to su Real Madrid, Lyon i Ajax. Želja mnogih Modrih igrača je uslišena, na Maksimiru će gostovati Mourinhova škvadra.

25.8.2011.
16:27
VOYO logo

Ove će jeseni na Maksimiru gostovati Mourinho, Ronaldo i ostale zvijezde Real Madrida. Iz usta mnogih Dinamovih igrača posljednjih se dana moglo čuti ime Kraljevskog kluba, pa ako je suditi po tome, želje Modrih su uslišene.

Uz Madriđane, u skupini D, Zagrepčani će ukrstiti 'koplja' s francuskim Lyonom i nizozemskim Ajaxom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek ždrijeba:

U grupu H ide Viktorija Plzen, Genk ide u grupu E, Dortmund je dobio grupu F, dok je posljednji izvučen turski Trabzonspor koji je smješten u grupu B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo ga, Izvučen je Dinamo kojeg je ždrijeb UEFA-e svrstao u skupnu D. Pro

Prvi je izvučen talijanski Napoli koji ide u skupinu A. Na red je došao ciparski AOPEL koji će se natjecati u grupi G. Otelul Galati poslan je u skupinu C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju jaksonu skupinu u kojoj se nalazi i zagrebači Dinamo izvlačit će Lothar Matthäus.

Švicarski Basel upao je u skupinu C kod Uniteda i Benfice, a posljednji BATE dobio je u skupini H za portivnike Barcelonu i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti je izvučen grčki Olympiacos koji je svrstan u skupinu F s Arsenalon i Marseilleom. Skupina A dobila je Mancheter City, dok je Leverkusen stavljen u grupu E.

Prva momčad koju je Gullit izvukao je Lille, kojem je dodijeljena skupina B gdje su Inter i CSKA, ruski Zenit dobio je G gdje ga čekaju Šaktar i Porto. Nizozemski Ajax upao je kod Reala i Lyona u grupu D.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi iz treće jakosne skupine izvući će slavni Nizozemac Ruud Gullit.

Sljedeći je ukrajinski Šahtar koji je završio u skupini G s Portom, dok će Milan ukrstiti koplja s Barcelonom u grupi H. Španjolskom Villarrealu dodijeljena je skupina A s Bayernom, a Interu se u skipini B pridružio ruski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva momčad koja je izvučena je Lyon koji je svrstan u skupinu D s Real Madridom. U grupi C Machester Unitedu se pridružila Benfica. Marseilleu je sudbina dodijelila Arsenal i grupu C, dok će Valencija snage odmjeriti snage s Chelseajem u skupini E.

Momčadi iz druge jakosne skupine izvlačit će legendarni Englez Sir Bobby Charlton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina H namijenjena je Barceloni, a posljednji u prvoj jakosnoj skupini Arsenal, dobio je grupu F.

Na red je došao Chelsea kojem je ždrijeb dodijelio skupinu E, dok je Bayern iz Munchena dobio grupu A. Inter se našao u drugoj, B skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je izvučen Manchester United koji je svrstan u skupinu C. Potom je portuglaski Porto stvaljen u skupine G, Real Madrid u grupu D.

Proslavljeni Portugalski nogometaš Luis Figo, i njemačka legenda Paul Breitner, dobili su čast biti ti koji će izvlačiti kuglice u kojima se nalaze imena momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Barcelone Carles Puyol predao je pokal prvaka Europe što u prijevodu znači da je sve spremno za izvlačenje.

Svečana ceremonija u Monte Carlu je počela. Uskoro ćemo znati protivnike hrvatskog prvaka u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su uspješno prošli tri kvalifikacije faze, nogometaši Krunoslava Jurčića, postali du dio najelitnije europske nogometne obitelji. Ždrijeb će odlučiti s kim će se to Modri nadmetati ove jeseni.

Većina igrača ističu kako bi voljeli da na Maksimir dođe netko od najboljih klubova 'Starog' kontinenta, poput Barcelone ili Reala. Bila bi to kruna sjajnih igara na otvaranju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva jakosna skupina: Barcelona, Manchester United, Chelsea, Bayern, Arsenal, Real Madrid, Porto, Inter;

Druga jakosna skupina: Milan, Lyon, Šahtar, Valencia, Benfica, Villarreal, CSKA, Marseille;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća jakosna skupina: Zenit, Ajax, Bayer Leverkusen, Olympiacos, Manchester City, Lille, Basel, BATE Borisov;

Četvrta jakosna skupina: Borussia Dortmund, Napoli, Dinamo, APOEL, Trabzonspor, Genk, Viktoria Plzen, Otelul Galati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruno Jurčić još uvijek 'živi u oblacima'. Niti dva dana nakon što je s Dinamom izborio nastup u Ligi prvaka, mobitel mu ne prestaje zvoniti jer brojne čestitke stižu sa svih strana.

"Čekali su me neki, čekali, ali nisu dočekali. Nikad nisam imao bonusa, nisu me cijenili, ali time je moja pobjeda još i veća. Sretan sam, presretan, doista uživam u ovim trenucima. Napravio sam, kao i momčad, čudo, ja to tako gledam, ne zanimaju me ti koji čekaju svaki moj krivi korak", kaže u Sportskim novostima trener Dinama koji se ne obazire na kritičare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam bio ljubimac, nisam popularan, tako će uvijek biti. Ne pijem, ne drogiram se, dosadan sam obiteljski tip koji živi nogomet i pomirio sam se da nikad i neću biti popularan. Ali sam ponosan na ovo što sam napravio. Da sad opet vodim utakmicu, sve bih napravio isto, ništa ne bih mijenjao. Kod nas je uvijek isto, kad je dobro zaslužan je neki igrač ili netko treći, a kad ne valja onda je kriv trener. Nije pošteno", požalio se na tretman Jurčić i poželio da u Ligi prvaka njegovi igrači uživaju.

"Želim da igramo rasterećeno i usput liječimo te svoje dječje bolesti. Bit ćemo prvi koji će ih liječiti u Ligi prvaka, to dosad nije bio običaj, zar ne? Znam da će sad opet biti pritisaka, omči oko vrata, pojavit će se neki imperativi, međutim ja samo želim da mi uživamo, imamo veliki privilegij."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201108240239006 arti-201108240189006 arti-201108240376006 arti-201108230975006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo