GORIČANI ODUŠEVILI POTEZOM NAKON UTAKMICE: / Ovako nešto nismo navikli vidjeti u Hrvatskoj

Image
Foto: PIXSELL/'HNK Gorica'

Ne oduševljavaju Goričani samo na terenu, nego i izvan njega

3.9.2018.
10:31
PIXSELL/'HNK Gorica'
VOYO logo

Novi hrvatski prvoligaš "HNK Gorica" najugodnije je izneđanje dosadašnjeg tijeka HNL sezone. Jučer su u 6. kolu pobijedili pulsku Istru 1961 na gostovanju. Goricu su do treće ovosezonske pobjede svojim pogocima doveli Joey Suk (74.) i Lukasz Zwolinski (78.).

DINAMO – RIJEKA 1-1: Remi odveo prvake na vrh.

Čistačice baš i nisu imale posla

Međutim, ne oduševljavaju Goričani samo na terenu, nego i izvan njega. Nakon utakmice u Puli na službenoj stranici Gorice osvanula je fotografija svlačionice nakon što je gostujuća momčad izašla iz nje. Ukratko, čistačice baš i nisu imale posla nakon izlaska igrača iz nje. To izgleda ovako nekako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput Japanaca

Na slične prizore navikli smo kad je riječ o japanskim nogometašima, čak i njihovi gledatelji čiste tribine nakon utakmice. Vidjeli smo to ovog ljeta na SP-u i ostali ugodno iznenađeni, ali u HNL-u ovo nije česta pojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u vodstvu, Gorica dijeli peto mjesto, Hajduk tek osmi

Nakon šestog kola prve hrvatske nogometne lige u vodstvu je Dinamo sa 14 bodova, drugoplasirani Osijek ima 13, a treća je Rijeka sa 12 bodova. Po 10 bodova imaju Lokomotiva i Gorica. Šesti je Inter sa sedam bodova i utakmicom manje koja nedostaje i sedmoplasiranom Slaven Belupu koji ima četiri boda. Toliko ih je skupio i Hajduk koji je na osmom mjestu i još uvijek bez pobjede. Deveta Istra 1961 ima dva boda, a zadnji je Rudeš s jednim bodom.

Slaven Belupo i Inter će odgođenu utakmicu 4. kola odigrati 8. rujna, u vrijeme reprezentativne stanke, a 7. kolo Prve HNL na rasporedu je od 14. do 16. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo