GLUPAN GODINE / Vidovnjak nagovorio navijaca Aston Ville na nevidenu glupost

Jedan navijac Aston Ville napravio je najvecu pogresku svog zivota. Naime, vidovnjak ga je nagovorio da svoju kucu i zivotnu ustedevinu stavi na Villino osvajanje FA kupa. I covjek je sve izgubio.

1.6.2015.
16:44
VOYO logo

Arsenal je u subotu u finalu FA kupa slavio protiv Aston Ville rezultatom 4:0, i tako osvojio svoj rekordni 12. naslov u ovom engleskom natjecanju. Aston Villa nije imala nikakve sanse protiv Arsenala.

U biti, nogometasi Ville nisu niti mislili da mogu osvojiti naslov. Iako vecina navijaca Aston Ville i nije bila previse tuzna zbog ovoga poraza, jer nastupanje u finalu je samo po sebi za njih uspjeh, jednom navijacu Ville pao je "mrak na oci" kada je pratio razvoj dogadaja na Wembleyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prica oko navijaca i njegove velike gluposti, u kojoj je pao pod utjecaj vidovnjaka da svoju kucu i zivotnu ustedevinu stavi na pobjedu Aston Villa u finalu, dolazi od engleskog novinara Davida Blackmorea, koji je slucajno naletio na navijaca u podzemnoj uoci utakmice. I kada mu je ovaj rekao sto je napravio, novinar se sokirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, cini se da je subota bila dobar dan za donosenje losih odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo