RIJEČ JE O GOLEMOJ SVOTI / Gledamo i ne vjerujemo. Procurilo kolika će biti odšteta u transferu sve popularnijeg Vatrenog, a zna se i koji ga europski div želi dovesti

Image

Juranović je u Celtic stigao prošlog ljeta iz poljske Legije u transferu vrijednom tri milijuna eura i odmah se izborio za status prvotimca

27.6.2022.
14:06
VOYO logo

Branič hrvatske reprezentacije i škotskog prvaka Celtica Josip Juranović ovoga ljeta bi mogao napraviti veliki transfer. U ponedjeljak je vijest o njegovom odlasku u novi klub objavio najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano, koji je napisao da su za njega zainteresirani klubovi iz Premierlige, a sada se pojavila vijest da Juranovića želi još jedan klub - španjolski velikan Atletico Madrid.

Atletico će vrlo brzo, kao slobodan igrač nakon isteka ugovora, napustiti desni bek hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko, koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u grčkom Olympiakosu, i Sky Sports javlja da "Rojiblancosi" na njegovo mjesto žele dovesti Juranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Josip Juranović

Rekordan transfer

Juranović je u Celtic stigao prošlog ljeta iz poljske Legije u transferu vrijednom tri milijuna eura i odmah se izborio za status prvotimca. Prošle sezone je u dresu Celtica odigrao 44 utakmice u svim natjecanjima, zabio šest pogodaka i četiri puta asistirao.

Međutim, u cijeloj priči puno će se toga pitati Škote, koji na Juranoviću planiraju srušiti rekord. Celticov rekordan transfer do sada je iznosio 10 milijuna eura, ali na Juranoviću žele minimalno 17 milijuna eura, ako je za vjerovati tvrdnjama škotskog The Timesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranović na Transfermarktu vrijedi tek četiri milijuna eura, ali Celticu nije hitna prodaja Hrvata i još k tome on ima ugovor do svibnja 2026. godine, pa se tako mogu cjenkati i čekati pravu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo