dosta mu je čekanja / Giggs ne želi biti pomoćnik Mourinhu: legenda Uniteda nakon 29 godina napušta Old Trafford

Image
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL

Giggs je nakon uručenog otkaza Davidu Moyesu samostalno vodio United četiri utakmice, a posljednje je dvije sezone proveo na klupi kao pomoćnik Van Gaalu

23.5.2016.
16:22
David Davies/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Legenda Manchester Uniteda, bivši nogometaš i sadašnji član stručnog stožera Ryan Giggs, nakon 29 godina provedenih u klubu, sprema se napustiti velikana s Old Trafforda. 

Iako je novi menađžer 'Crvenih vragova' Jose Mourinho računao na njega kao pomoćnika, karizmatični Velšanin navodno ne želi biti u blizini trenera poznatog pod nadimkom 'Special One'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giggs je nakon uručenog otkaza Davidu Moyesu samostalno vodio United četiri utakmice, a posljednje je dvije sezone proveo na klupi kao pomoćnik Van Gaalu.

Giggs se vjerojatno nadao kako će naslijediti Nizozemca i postati prvi izbor Unitedovih čelnika, no skori dolazak Mourinha vjerojatno mu je teško pao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Manchester Uniteda navodno su molili dopredsjednika Eda Woodwarda da ne zaposli Josea Mourinha, no ovaj je želio jako ime na klupi kako bi se United iduće sezone mogao nositi s Guardiolinim Cityjem, Kloppovim Liverpoolom i ostalim velikanima Premijer lige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo