Zvijezda Barçe se narugala Modriću i društvu: 'Komedija'

U ogledu 6. kola španjolske Primere nogometaši madridskog Reala su na jedvite jade uspješno obavili gostovanje kod novog prvoligaša Elchea koji su svladali s 2:1.

26.9.2013.
9:05
VOYO logo

Jedan od boljih igrača Reala na terenu vjerojatno je bio sudac Cesar Munis Fernandez, koji je u debeloj nadoknadi doslovno poklonio penal Realu, koji je kasnije Cristiano Ronaldo pretvorio u pogodak za 2:1.

Naguravanje Carlosa Sancheza i Pepea u šesnaestercu domaćina označio je kao jedanaesterac, makar se jedino morao svirati prekršaj u napadu ako je trebalo nešto dosuditi u tom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno će uslijediti komentari na ovu utakmicu i neće se tako brzo stišati, a jedan je na svom profilu na Twitteru napisao igrač Barcelone Gerard Pique.

"Gledao sam utakmicu Reala, bila je to prava komedija", napisao je španjolski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u sastavu Reala od prve je minute igrao je i hrvatski nogometaš Luka Modrić, kojeg je Carlo Ancelotti izvadio iz igre u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po mišljenju priznatog internetskog portala Goal.com, hrvatski je veznjak odradio solidnu utakmicu, te je za nastup zaslužio ocjenu 3,5.

"Nije kao obično mogao često biti uz loptu i diktirati tempo kako njemu odgovora, odnosno Realu. Bio je nešto konkretniji i vidljiviji nakon što se više približio suparničkim vratima", napisano je za Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je igrač utakmice (ocjena četiri) bio dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo, dok ga s pola ocjene manje slijede Modrić, vratar Diego Lopez i Pepe.

"Njemu bi bilo bolje da šuti i da se posveti svom poslu, a to je igranje nogometa", rekao je o Piqueu trener Reala Carlo Ancelotti, te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih rekao o jedanaestercu. S moje pozicije se stvarno ne vidi lijepo ono što se događa u šesnaestercu. Inače, pitao sam Pepea i on mi je rekao da je bio penal. Vjerujem mu, što drugo."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo