HAJDUKOVCI SU OVO ČEKALI / Ugledni talijanski list objavio što se događa s Perišićem i gdje bi mogao igrati iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić najveća je želja navijača Hajduka i sada su im stigle vijesti oko njegove budućnosti

10.2.2022.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Slavni hrvatski napadač Nikola Kalinić predstavljen je u utorak na Poljudu kao novi igrač Hajduka, a jedno od pitanja na konferenciji za novinare koje mu je postavljeno bilo je vezano za Ivana Perišića. On je sada najveća želja navijača Hajduka i svi ga žele što prije vidjeti na Poljudu.

"Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni", rekao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PERIJA, VIDIŠ LI OVO? /

Na poljudskim tribinama osvanula specijalna poruka Ivanu Perišiću

Image
PERIJA, VIDIŠ LI OVO? /

Na poljudskim tribinama osvanula specijalna poruka Ivanu Perišiću

Sada pak traje navijačka akcija pod nazivom #PerišićuVrimeJe, a u njoj sudjeluju i igrači Hajduka. Najbolji igrač splitske momčadi pa i cijelog HNL-a, Marko Livaja, među prvima je pozvao Perišića da dođe na Poljud. Napravio je to jednim kratkim videom tagiravši Perišića i poručivši mu da je došlo "vrime" da dođe u Hajduk. Odmah je krenulo i navijačko ludilo te je tako na tribinama Poljuda za vrijeme utakmice juniora Hajduka i Atletica osvanula poruka za Vatrenog.

Sjeli za stol

Međutim, Gazzetta dello Sport nema dobre vijesti za njih. U četvrtak su objavili kako je Inter spreman ponuditi novi ugovor Perišiću te da mu vrata ostanka u klubu više nisu zatvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter i Perišić razgovarali su u studenom i činilo se da se bliži rastanak. Perišić je tražio šest milijuna eura po sezoni, što je za milijun više nego što po aktualnom ugovoru prima. Dvije strane opet su se našle za stolom prošlog tjedna i to je dobar znak za Inter jer to znači da Perišić nije pronašao klub koji bi zadovoljio njegove zahtjeve", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga otkrili su kako je ovaj sastanak prvi korak oko potencijalne obnove ugovora te da će se dvije strane opet sastati za dva tjedna. Pregovori, napominju, neće biti laki, ali postoji želja da se sjedne za stol i pokuša doći do dogovora. U Interu se nadaju kako će Perišić smanjiti svoje zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo