TORCIDA NA APARATIMA / Sad će nastati pravi kaos. Društvenim mrežama kruži video Livajine poruke Perišiću, reakcije pljušte na sve strane

Image

Perišiću istječe ugovor s Interom ovoga ljeta i bit će slobodan igrač

9.2.2022.
10:32
VOYO logo

Slavni hrvatski napadač Nikola Kalinić predstavljen je u utorak na Poljudu kao novi igrač Hajduka. Kalinić se vratio u klub nakon 12 godina igranja po elitnim europskim klubovima poput Atletico Madridu, Milanu, Fiorentini, a njegov je dolazak izazvao novi veliki val euforije.

Međutim euforija tu neće prestati jer na predstavljanju je Kalinić zagolicao maštu navijačima rekavši da je pričao večer prije s Ivanom Perišićem i da ne želi otkriti što mu je rekao na temu povratka u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni", rekao je Kalinić na pressici.

Perišiću istječe ugovor s Interom ovoga ljeta i bit će slobodan igrač, a još uvijek nema naznaka za koji bi klub mogao potpisati, pa se tako navijači Hajduka nadaju da bi mogli i njega pridobiti da dođe u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija je već krenula

Štoviše, već je krenula akcija pod nazivom #PerišićuVrimeJe, a u njoj sudjeluju i igrači Hajduka. Najbolji igrač splitske momčadi pa i cijelog HNL-a, Marko Livaja, među prvima je pozvao Perišića da dođe na Poljud. Napravio je to jednim kratkim videom tagiravši Perišića i poručivši mu da je došlo "vrime" da dođe u Hajduk. Odmah je krenulo i navijačko ludilo pa su se počeli pojavljivati transparenti i razne poruke kojima se poziva Perišića u Hajduk, a dakako svi hvale i Livajin angažman oko mogućeg dolaska Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je popularno mišljenje da Perišić ipak neće potpisati ugovor s Interom, iako se ranije nagađalo da zbog odličnih partija i sjajne forme možda produlje suradnju. A to pak znači da postoji šansa, iako vjerojatno vrlo mala, da Perišić zaista dođe na Poljud. Uspjelo je s Livajom, uspjelo je s Kalinićem, zašto ne bi i s Perišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo