VELIKAN NA KOLJENIMA / Legenda Uniteda pomela pod s Ronaldom i društvom i objasnila koji je najveći problem Crvenih vragova: 'Nisu oni bez razloga igrali kod Fergusona'

Image
Foto: Profimedia

Malo tko je mislio da će i ove sezone ponavljati iste pogreške

17.10.2021.
15:12
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 8. kola engleske Premier lige Leicester City je na svom stadionu King Power pobijedio Manchester United s 4-2 (1-1), a četiri od šest pogodaka palo je u razmaku od 13 minuta u završnici utakmice.

Greenwood je u 19. minuti doveo goste u vodstvo, a u 31. minuti je izjednačio Tielemans. Do 78. minute su mreže mirovale, a onda su se razgoropadili strijelci, pogotovo domaći. Leicesterov turski branič Soyuncu je u 78. minuti pogodio za 2-1. U 82. minuti je izjednačio Rashford, no već u sljedećem napadu na drugoj strani precizan je Vardy za 3-2. Konačnih 4-2 postavio je Daka u prvoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDESNI PORTUGALAC /

Pogledajte kako je izgledao Ronaldov povratnički ples na Old Traffordu

Image
ČUDESNI PORTUGALAC /

Pogledajte kako je izgledao Ronaldov povratnički ples na Old Traffordu

Malo tko očekivao nakon ovog ljeta da će United imati ovako velikih problema s formom. Osim Ronalda, Ole Gunnar Solskjaer doveo je Varanea i Sancha. A zašto se United i dalje muči odgovorio je legendarni kapetan tog kluba Gary Neville.

Tko će igrati obranu?

"Pogledajte napad protiv Leicestera – Ronaldo, Pogba, Fernandes, Sancho i Greenwood! Iskreno, ne bih volio igrati u obrani kad su svi oni na terenu. Da se razumijemo, sve ih cijenim kao nogometaše, ali tko će od raditi na terenu. Što mislite, zašto su Fletcher , Butt, Park, Hargreaves… godinama igrali kod Fergusona? Pa, ne mogu svi igrati samo u napadu. U momčadi mora biti i ‘radnih konja’", smatra Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako protivnik ima jasan plan, neće imati problema izaći na kraj s Unitedom. Vidjeli smo to na utakmicama s Evertonom, Aston Vilom, Villarrealom…”, kazao je i dodao kako je momčad Uniteda ‘loša, otrcana i posrnula’.

"Bilo je nekih dobrih rezultata i sjajnih pojedinačnih golova, ali gledajući kompletnu sliku Uniteda u smislu timske igre onda se može reći da je bilo loše", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo