'NEMA NIKAKVIH TAJNI' / Spektakl u Zagrebu: Kreće borba za naslov, Dinamo ima prednost

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ove sezone su obje momčadi nastupale u elitnoj Ligi prvaka, a isti će slučaj biti i iduće sezone

2.5.2024.
13:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon neizvjesne sezone i jednako takvog doigravanja kulminacija prvenstva Hrvatske u futsalu bit će ista kao prošle sezone, za naslov prvaka se bore Futsal Dinamo i omiški Olmissum, a prva utakmica igra se u petak u Zagrebu.

Image
UEFA POTVRDILA /

Hrvatska i sljedeće sezone ima dva predstavnika u Ligi prvaka u futsalu

Image
UEFA POTVRDILA /

Hrvatska i sljedeće sezone ima dva predstavnika u Ligi prvaka u futsalu

Razlika je ta što aktualni prvak Futsal Dinamo ove sezone ima prednost domaćeg parketa. Prva utakmica igra se u petak s početkom u 20.15 sati, dok je druga na programu u ponedjeljak, u 19 sati, također u Zagrebu. Serija se potom seli u Omiš gdje će se odigrati treća i potencijalna četvrta utakmica, a mogućoj petoj domaćin bi bio Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Olmissum je imao prednost domaćeg parketa u finalu, ali to mu nije pomoglo jer je Futsal Dinamo na kraju slavio s 3-1. Zbog toga su ove sezone obje momčadi nastupale u elitnoj Ligi prvaka, a isti će slučaj biti i iduće sezone.

„Nadamo se i vjerujemo da možemo ponoviti ono što smo napravili prošle sezone kada smo postali prvaci. Nikakvih tajni između nas i Olmissuma nema, znamo sve jedni o drugima. Mi se prilično pouzdamo u naše navijače koji su nam veliki vjetar u leđa“, rekao je uoči prvog susreta trener Futsal Dinama Matija Đulvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U doigravanje su ove dvije momčadi ušle s treće i četvrte pozicije te su u polufinalnim serijama izbacili Square i Futsal Pulu koji su imali prednost domaćeg parketa. Futsal Dinamo je s 3-1 bio bolji od pulske momčadi, a Olmissum s istih 3-1 protiv dubrovačkog Squarea.

„Za nas je veliki test igrati protiv aktualnog prvaka i bez prednosti domaćeg parketa. Ali, spremni smo na to, cijele sezone smo radili kako bi došli do same završnice“, hrabro je najavio trener Olmissuma Frane Despotović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo