Ogorčena desetka Bijelih se žestoko obrušila na Hajduk

Franko Andrijašević novi je igrač Dinama.

3.7.2014.
11:00
VOYO logo

Sad kad je sve gotovo, Andrijašević je otvorio dušu i progovorio o svemu što se događalo u Hajduku:

"Kod Krstičevića je sve bilo u redu. Imali smo nesuglasica, ali smo ih rješavali razgovorom. Kod Tudora razgovora nije bilo. Nije bilo niti mog igračkog napretka. Iako sam u tri utakmice dao četiri gola, dolaskom Bukve i Iluridzea, ja i Anđelković smo završili na klupi. Zašto? Nemam pojma. Nikada mi nije dao do znanja da nešto činim loše. Nikada me nije zvao, pustio mi snimku i rekao 'Gledaj Franko, ovdje griješiš'. Ako si trener, onda je to način. Ovako, dođe utakmica, mi izgubimo a on upire prstom u mene kao da sam jedini krivac. Zašto je Tudor imao neprofesionalan stav prema meni samo on zna", rekao je dokapetan Hajduka i otkrio kako se dogodio transfer u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da se nešto kuha, ali Hajduk je prihvatio ponudu bez mog znanja. Zvali su me u klub i rekli mi da mogu u Maksimir s objašnjenjem da nisu sigurni hoću li igrati kod Tudora. Zadnjih godinu i pol nisam se osjećao ugodno u Hajduku. Kada je liječnički pregled dobro prošao, pao mi ja kamen sa srca. U Dinamu vidim mogućnost za napredak a uvjeti su takvi da mi je samo nogomet na pameti. Nema kašnjenja plaća i razmišljanja o stotinu drugih stvari. Samo lopta i teren", naglasio je.

Što ga je dočekalo u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugodno me iznenadio pristup igrača i trenera. Drugačije je kada ti netko dođe i objasni gdje te vidi i što očekuje od tebe, za razliku od Tudora koji se znao naljutiti kada sam mu prišao s nekim pitanjima o svojoj igri i poziciji. Znam Ademija, Duju, Antolu i Broza. Na prvi dojam, u Dinamu je odlična klapa i drago mi je što ću biti dio toga. Prema meni su svi prijateljski nastrojeni i svaka im čast kako su me prihvatili. Velika je konkurencija jer su to sve odlični igrači i svjestan sam da će svaka utakmica biti borba za mjesto u momčadi", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo