Nesretni Vatreni napokon dobio satisfakciju za sva ismijavanja

'Dejan Lovren nam je jako učvrstio obranu', tvrdi 29-godišnji Portugalac Jose Fonte, Lovrenov partner na poziciji srednjih braniča u momčadi Southamptona…

18.9.2013.
12:09
VOYO logo

Prošle sezone je Southampton u prve četiri runde u Premiershipu primio čak 14 golova. U tekućoj sezoni je u istom broju utakmica pokleknuo tek dva puta. Fonte tvrdi da je hrvatski reprezentativni branič taj koji čini razliku.

"Jasno je da smo vrlo zadovoljni s obrambenim učinkom ove sezone, jer smo u prošloj imali velikih problema. Odigrali smo dvije utakmice bez primljenog gola, što će nas gurati i davati nam vjeru da nastavimo s napornim radom, kao što smo i dosada činili. Glavni razlog naših uspješnih izdanja u obrani je dolazak Dejana Lovrena!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko je ovo priznanje igraču koji je godinama bio osporavan od strane navijača, a zapravo često i nije imao sreće, što zbog brojnih ozljeda, a što zbog čudnih situacija koje su mu se događale na travnjaku...

"Kao prvo, on je odličan igrač. Kada imate uz sebe tako vrsnog igrača, i vama je lakše igrati. Jako se dobro razumijemo i osjećam se sigurno kada igramo zajedno. Od prvog trenutka smo se jako dobro sporazumijevali. Budući da se još uvijek navikavamo jedan na drugog, očekujem da ćemo djelovati sve bolje i bolje kao tandem. No, ja već sada znam manje-više što će on napraviti u svakoj situaciji, a on zna što ću ja učiniti. Naše partnerstvo bi u nastavku sezone trebalo biti samo sve bolje", izjavio je Fonte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HQReReF4vtc

Southampton je u prve četiri utakmice ove sezone u Premiershipu primio samo dva gola, ali je i zabio samo dva, pa na ljestvici drži 11. mjesto s 5 bodova, odnosno s učinkom od jedne pobjede, dva remija i jednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo