VIDEO: / Kakav majstor! Samo je Messi bolji od njega

Sjajni 26-godišnji kolumbijski napadač Radamel Falcao zabio je majstorski pogodak iz slobodnog udarca u 90. minuti za gostujuću pobjedu madridskog Atletica kod Real Sociedada 1:0 u 8. kolu Primere.

22.10.2012.
9:10
VOYO logo

Atletico je ovom pobjedom zadržao korak s vodećom Barcelonom. Obje momčadi imaju po 22 boda. Barcelona je prva zbog nešto bolje gol-razlike. Real Sociedad u četiri gostujuća nastupa ove sezone nije osvojio niti jedan bod, ali je na svom terenu do dolaska Atletica imao maksimalni bodovni učinak. Bio je vrlo tvrd orah i madridskoj momčadi u ogledu za brzi zaborav. Vrlo je malo bilo izrazitih prilika. Domaćin je više pritiskao u prvom poluvremenu, gosti su bili bolji u nastavku.

http://www.youtube.com/embed/Yd2ma6nOpwI Možda i najveću priliku imao je meksički napadač Real Sociedada Carlos Vela, bivši igrač Arsenala, koji je u 83. minuti izbio ''oči u oči'' s gostujućim vratarom Courtoisom, ali je tukao vrlo loše, visoko preko gola. I onda, u 90. minuti, kada je izgledalo da će utakmica završiti bez pogodaka, na scenu je stupio Falcao. Iskosa s lijeve strane je pucao iz slobodnog udarca, prebacio živi zid i naciljao u mrežu za svoj deveti prvenstveni gol ove sezone u Primeri. Izjednačio se po broju golova s Cristianom Ronaldom. Ispred njih dvojice je Lionel Messi s 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo