Evo što je Bilićev miljenik svečano obećao!

Dobro je poznato što hrvatska domovina znači svakom igraču i hrvatskom narodu. Spreman sam kao i svatko dati 200 posto, samo da hrvatski narod napravimo ponosnim.

12.5.2012.
13:11
VOYO logo

Držat ćemo ga za riječ jer očekivanja će sigurno biti velika, pogotovo kada sljedećih tjedana krene poznata nogometna euforija. Okupljanje reprezentacije je 20. svibnja, a Srna se do tada mora oporaviti od slavlja nakon osvajnja dvostruke krune sa Šahtarom, ali i od naporne sezone.

"Za mene je slavlje kratko trajalo, supruga Mirela i kćer Kasja već su u Zagrebu, ja se upravo spremam krenuti u Hrvatsku. Idem do Metkovića vidjeti svoje, a svi znamo što nas čeka od 20. svibnja", najavio je Srna aludirajući na okupljanje reprezentacije i početak priprema koje će biti tradicionalno. Nakon Rovinja i Pule gdje će 25. svibnjA igrati s Estonijom, naši će dio priprema odraditi u Bad Tatzmannsdorfu, te osam dana prije 10. lipnja kada nas u Poznanju čeka Irska odigrati i prijateljsku utakmicu s Norveškom u Oslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske na velikom natjecanjima nije bilo četiri godine, stoga je kapetan svečano obećao.

"Dobro je poznato što hrvatska domovina znači svakom igraču i hrvatskom narodu. Za mene je velika čast što mogu predvoditi reprezentaciju u Poljskoj. Spreman sam kao i svatko dati 200 posto, samo da hrvatski narod napravimo ponosnim. Nećemo vas iznevjeriti", poručio je Srna u razgovoru za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda trenutno nije spreman odraditi i jedan trening zbog nakupljenog umora, Srna smatra da je će stvari brzo doći na svoje mjesto.

"U mjesec dana ću se rekuperirati, uz dogovor s izbornikom i ljudima iz stožera radit ću po programu koji će mi omogućiti da budem spreman. Kao što će igrači s manje nastupa brusiti formu sukladno svojem stanju. Niko Kranjčar trenira triput dnevno po dva sata. Toliko veliku želju ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je prokomentirao najave Slavena Bilića da će Hrvatska otići 'do kraja'.

"Naravno da vjerujem u to. Ako želiš nešto osvojiti, moraš imati samopouzdanja. To je naš cilj. Hoćemo li ga ispuniti ili nećemo, ovisi o nama i sportskoj sreći. Koliko je to objektivno, ne znam. Pitajte me ponovno pred početak turnira, tada ću točno vidjeti kakvi smo. Činjenica je da imamo jaku ekipu", zaključio je Darijo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo