Bio je sjajan / Evo kako izgleda idealna postava 2. kola SP: U njoj se našao i veznjak Vatrenih

Image

Hrvatska je i u prvom kolu imala igrača u idealnoj momčadi kola. Tada je to bio Dejan Lovren koji je odigrao sjajnu defanzivnu rolu.

29.11.2022.
12:17
VOYO logo

Uvjerljiva pobjeda Hrvatske protiv Kanade u utakmici 2. kola Svjetskog prvenstva u Kataru donijela je Hrvatskoj vodstvo na ljestvici skupine F, a Mateu Kovačiću uvrštenje u najbolju momčad kola prema SofaScoreu. Za najboljeg igrača utakmice proglašen je dvostruki strijelac Kramarić, no bolju ocjenu od hrvatskog napadača imao je njegov suigrač iz veznog reda.

Image
Foto: SofaScore

Mateo Kovačić protiv Kanade

Najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu biraju navijači glasanjem na internetu, ali je prema ocjenama koje daje SofaScore tu pobjedu odnio veznjak, koji je za svoj nastup nagrađen ocjenom 8.1. Ona je bila dovoljno visoka da ga uvrsti i u idealnu momčad kola sastavljenu u formaciji 4-1-3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore

Momčad 2. kola SP-a

Kovačić je odigrao 86. minuta, imao je 42 točna dodavanja od ukupno 45 (93 posto) te četiri ključna dodavanja. Obje duge lopte koje je uputio pronašle su suigrače, a stvorio je i dvije velike prilike. Od ukupno deset duela iz sedam je izašao kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo