EUROPSKI GIGANT ŽELI MODRIĆA: / Vatreni na ljeto odlazi iz Madrida, Real već pregovara s njegovim nasljednikom?

Image
Foto: AFP

Talijanski mediji plasirali su zanimljivu priču.

17.1.2019.
13:07
AFP
VOYO logo

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić našao se na radaru talijanskog Intera, međutim Real Madrid nije niti pomišljao o prodaji jednog od najboljih igrača nekoliko tjedana nakon što je Santiago Bernabeu napustio Cristiano Ronaldo.

Iako je i on sam u više navrata ponovio kako želi okončati karijeru u Madridu svako malo u talijanskim medijima pojavi se vijest o interesu Intera. Tako je i ovog četvrtka. Il Corriere dello Sport tvrdi da talijanski velikan ne odustaje od Modrića i da će možda postojati šansa da ga dovedu na ljeto. Ističu kako Real Madrid nije niti otvorio pregovore s njim oko produženja ugovora, koji mu ističe u ljeto iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže Eriksen

Dodatno, tvrde da je španjolski velikan započeo pregovore sa zvijezdom Totenhama Christianom Eriksenom. Danac je proglašen Modrićevim nasljednikom na Santiago Bernabeu. Očekuje se pak da bi pregovore s Modrićem Inter trebao obaviti na ljeto.

Image
Foto: AFP

Luka Modrić /AFP

U redove Nerazzura na ljeto će vjerojatno stići Urugvajac Diego Godin. Njega je lani u Juventus htio dovesti Beppe Marotta, no kako je u međuvremenu postao generalni direktor Intera odlučio ga je dovesti u Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervi navijači nadaju se pak da bi dolaskom Godina i Modrića napokon prekinuli dominaciju Juventusa u talijanskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo