'Treba reći konačno pravu istinu' / Eskaliralo je, pljušte reakcije nakon Lekine presice i šokantnog poraza Hajduka: 'Ne napadajte trenera...'

Image
Foto: Srećko Niketić/Pixsell

Nižu se i dalje komentari ljutih simpatizera Hajduka

30.1.2023.
7:24
Srećko Niketić/Pixsell
VOYO logo

Istra je jučer u Puli pomela Hajduk s 3-0, a službeni Facebook profil Hajduka užario se. Kako i ne bi. Ovo je bio šokantan poraz za nogometaše Ivana Leke koji je rastužio pristalice Bijelih. Komentari korisnika Facebooka samo su pljuštali nakon poraza Hajduka...

Image
'TEŠKO NAM JE' /

Ivan Leko se posuo pepelom nakon katastrofe Hajduka u Puli: 'Treba prespavati, ako će se uopće moći spavati... '

Image
'TEŠKO NAM JE' /

Ivan Leko se posuo pepelom nakon katastrofe Hajduka u Puli: 'Treba prespavati, ako će se uopće moći spavati... '

'Pristup je bio nikakav'

"Treba biti realan i reći da je pristup igrača bio nikakav, pretrčali 12 metara svi skupa", napisao je jedan nogometni pratitelj, dok je drugi dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trčali su oni, samo kad ne znaš koji dio prostora pokrivati, to trčanje ti ništa ne znači", dodao je drugi.

"Treba reći konačno pravu istinu da Lukša i Niko nisu dostojni po ničemu voditi klub kao Hajduk. Šteta koju su učinili klubu je dugoročna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojili smo neke od zanimljivijih komentara ispod jučerašnje Hajdukove objave konačnog rezultata u Puli na svom Facebook profilu. Jučer smo pisali o prvim reakcijama, a danas nakon (ne)prospavane noći svih navijača Hajduka izdvajamo ostale...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šteta je počinjena prije 30 godina'

"Šteta je počinjena prije trideset godina... Lukša i Niko su krivi utoliko što su nam vratili nadu... Rožić, Šurjak, (nastavite niz) su grobari Hajduka.... Jesu li oni bili dostojni?"

"15 primljenih golova u 12 odigranih utakmica ove sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Politika dovođenja pojačanja u hodu u prvih pet kola dolazi na naplatu po milijunti put."

"Ante Erceg - gospodin i pravo hajdučko srce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije nakon presice

Facebook korisnici posebno su imali što za reći nakon presice Ivana Leke, na kojoj se posuo pepelom...

"Usred sezone u kojoj želiš napasti titulu ne mijenja se formacija iz temelja. Ali, ako su odustali od titule ove sezone, ovo je legitimna odluka i treba uigravati ekipu za iduću sezonu. Jer takve stvari se ne uče preko noći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treneru su prodali pet igrača, doveli igrača za kojega je on rekao da je valjda dobar, a koliko dobar da treba pitat one koji su ga doveli. Znači, on nema nikakav utjecaj pri odabiru igrača. Glavno je da mi skupimo 112 000 članova, a rezultat i ekipa su u drugom planu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije korektno ovako napadati trenera, nakon nepunog mjesec dana rada u klubu, trener je dao korektnu izjavu. Puno toga se večeras negativnog poklopilo, od ne igranja glavnog obrambenog igrača, obranjenih nemogućih zicera protivničkog golmana te dva poništena gola od strane VAR-a ,od kojih je ovaj drugi bio čist. Normalno treba pohvalit igru Istre koji su na širokom prostoru uneredili Hajdukovu obranu. A ja bih još dodao da mi s ovim golmanom ne možemo napadati prvo mjesto, najvažnije nam je imati boljeg golmana i desnog beka, jer nema smisla gubiti Sahitija na desnoj strani."

Istra 1961 je ostala šesta na ljestvici, ali sada ima 24 boda, tri manje od četvrtog Varaždina i petog Slavena Belupa, a pet više od sedme Lokomotive. Drugi Hajduk je, pak, ostao na 38 bodova, sedam manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, a četiri više od trećeg Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo