OPASNA KOMBINACIJA / Englezi uvjereni, Cristiano nakon kontroverznog intervjua odlazi iz Uniteda: Imao je tajni sastanak s velikanom

Image
Foto: Profimedia

Cristiano bi već u siječnju mogao napustiti Manchester United

15.11.2022.
9:53
Profimedia
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo odlučio je potpuno otvoriti dušu u velikom intervjuu koji je dao poznatom britanskom voditelju Piersu Morganu. Nakon još jedne turbulentne sezone - jedno vrijeme bio je i izbačen iz momčadi jer je bio uvrijeđen što je pričuva, a propustio je i zadnje dvije utakmice, navodno zbog bolesti.

Image
FINA LOVA /

U Kataru će se 'dijeliti' pusti milijuni: Prvaci će se kupati u novcima, a evo koliko se zaradi za prolazak skupine

Image
FINA LOVA /

U Kataru će se 'dijeliti' pusti milijuni: Prvaci će se kupati u novcima, a evo koliko se zaradi za prolazak skupine

Ronaldo je u istupu koji je odjeknuo planetom rekao kako su ga u Manchester Unitedu, klubu u koji se vratio, a koji ga je lansirao u orbitu prije odlaska u Real u kojem je dostigao, dodirnuo zvijezde, izdali i kako ga žele otjerati iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije u pitanju samo trener, nego dva ili tri čovjeka koja su oko kluba. Izdali su me, osjećam se izdano… Ispadam nekakva crna ovca, ne znam bi li trebao sad ovo baš govoriti, ali svi moraju znati istinu. Žele me otjerati iz kluba, to je sve počelo još prošle sezone. Trener Ten Hag? Ne poštuje on mene, ne poštujem ni ja njega", bombastično je ispalio Ronaldo u jednoj od svojih dosad najotvorenijih javnih ispovijedi.

Image
Foto: Profimedia

Odlazi već u siječnju?

Način na koji je Ronaldo sasuo paljbu na klub i trenera dovodi do neminovnog rastanka. A to izgleda još sigurnije nakon što je potvrđeno kako nitko iz kluba, uključujući suigrače, nije znao za intervju, niti da ga je Ronaldo snimio niti kada bi trebao biti emitiran. Saznali su za njega tek dok su se spremali na put iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu i kako Uprava i igrači ne razumiju zašto je Ronaldo to sve rekao i kako su iznimno razočarani njegovim potezom i da je tako išao nepoštovati klub i njegove suigrače. Zato ne čudi da bi portugalska superzvijezda mogla napustiti klub već u siječnju, a navodno je bio na dogovorima s velikanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Daily Mail piše kako su Cristiano i Jorge Mendes prošlog tjedna tajno sastali s predstavnicima Bayerna, a tema je bila prelazak Portugalca u njemačkog velikana. Isti izvor navodi kako su ekskluzivno došli do informacije. Transfer bi se mogao realizirati već ovog siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo