RAKITIĆ NA METI ENGLESKOG VELIKANA: / Barcelona će ga uskoro prodati, a oni će im rado dati lovu

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

No u kombinacijama nije samo Raketa, već bi Crveni vragovi htjeli angažirati i Umtitija koji je također na popisu igrača koji bi mogli uskoro napustiti Camp Nou

20.9.2019.
19:18
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Nakon što ga se gotovo cijelo ljeto povezivalo s transferom iz Barce u neki novi klub, od toga ipak nije bilo ništa i Rakitić je ostao na Camp Nou. No, tamo ne bi trebao biti još dugo jer ga Katalonci namjeravaju prodati već na zimu.

Naime, katalonski klub isplanirao je da na kraju ove sezone zaradi 112 milijuna eura, a to će moći jedino ako rasprodaju dio igrača, a jedan od njih ubrzo bi trebao postati Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKE PROMJENE U MOMČADI BARCELONE: /

Potez trenera donijet će značajnu minutažu Ivanu Rakitiću

Image
VELIKE PROMJENE U MOMČADI BARCELONE: /

Potez trenera donijet će značajnu minutažu Ivanu Rakitiću

Vijest donosi madridski list Marca koja javlja da Barcelona u zimskom prijelaznom roku ne namjerava kupiti niti jednog igrača, već da želi samo prodati nogometaše za koje smata da joj nisu potrebni. Na tom popisu su francuski branič Samuel Umtiti, čileanski veznjak Arturo Vidal i Rakitić.

Želja Crvenih vragova

Hrvatski veznjak možda je s vremenom pao u drugi plan u Barceloni, ali daleko je od statusa nepoželjnog u ostatku Europe. Dapače, engleski klub Manchester United htio bi biti prvi u redu za osiguravanje usluga skorog povratnika u hrvatsku reprezentaciju, bar tako tvrdi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u kombinacijama nije samo Raketa, već bi Crveni vragovi htjeli angažirati i Umtitija koji je također na popisu igrača koji bi mogli uskoro napustiti Camp Nou.

Španjolskog prvaka Barcelonu ovaj vikend očekuje utakmica u prvenstvu protiv Granade i katalonski mediji najavljuju kako će satav Barce u tom susretu doživjeti velike promjene, piše u petak Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Ernesto Valverde koristio je osam igrača u svakoj utakmici: Marc-Andre Ter Stegena, Nelsona Semeda, Gerarda Piquea, Clementa Lengleta, Jordija Albu, Frenkieja de Jonga, Antoinea Griezmanna te Sergija Busquetsa i sada mora početi rotirati sastav.

Svoje mjesto u prvom sastavu protiv Granade će dobiti Junior Firpo, povratnici nakon ozljeda Lionel Messi i Luis Suarez te Rakitić koji ove sezone ima malu minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo