ENGLESKI STRUČNJAK POKOPAO VRSALJKA: / 'Kako je takvo nešto mogao napraviti, to je bilo jako glupo. Mogao bi ostati i bez finala'

Image
Foto: Screenshot

Pogodak za Arsenal zabio je Alexandre Lacazette u 61. minuti, a izjednačio je Antoine Griezmann u 82. minuti čime je spasio Vatrenog.

27.4.2018.
8:54
Screenshot
VOYO logo

Na rano isključenje hrvatskog reprezentativaca Šime Vrsaljka i trenera Atletico Madrida Diega Simeonea osvrnuo se bivši engleski sudac Mark Halsey. Za njega nema nikakve dvojbe da je francuski djelitelj pravde Clement Trupin bio u pravu što je poslao dvojac na tribine.

"Trebali bi mu zapljeskati na tome. Vrsaljko se nema zašto žaliti. Prvi žuti karton zaradio je zbog nesmotrenog starta na Jacku Wilshereu. Bilo je glupo napraviti takvo nešto u 75 sekundi utakmice", smatra Halsey, koji je svoje mišljenje iznio britanskom The Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U devetoj minuti još je jednom loše startao, ovaj put na Lacazetteu. Vrsaljko bi mogao biti dodatno kažnjen jer je odbio naputiti travnjak, a nakon toga je prigovarao četvrtom sucu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je krenuo pravdati isključenje Simeonea.

"Atleticov trener je užasan po pitanju prigovara sucima jer to stalno radi. Već sam to vidio. Njegov manjak discipline postavlja loš primjer igračima", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca poručila je Varenom kako mora dobro razmisliti o svojim potezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proveo je teških devet minuta na travnjaku. Opravdano je isključen. Dva puta je prežustro reagirao zbog čega je isključen", navode Španjolci.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo