Play ponuda

EKVADORSKI REPREZENTATIVAC NAŠAO PUTOVNICU I TORBU: / Da, ovo je moć društvenih medija

Image
Foto: Profimedia

'Želio bih zatražiti pomoć u pronalaženju tri crne torbe i putovnicu koje sam izgubio jučer'

18.11.2020.
22:07
Profimedia
Play ponuda

Ekvadorski nogometni reprezentativac Pervis Estupinan objavio je kako je pronađena njegova putovnica koju je izgubio u srijedu u Quitu čime je njegov apel kojega je uputio preko društvenih mreža bio uspješan.

Zatražio pomoć društvenih mreža

"Zahvaljujući vašoj pomoći uspio sam vratiti svoju najvažniju torbu i putovnicu. Bog vas blagoslovio", objavio je Estupinan putem twittera.

Estupinan (22) je ranije u četvrtak zatražio putem društvenih mreža pomoć u pronalaženju putovnice koju je izgubio u srijedu u Quitu nakon visoke 6-1 pobjede protiv Kolumbije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Želio bih zatražiti pomoć u pronalaženju tri crne torbe i putovnicu koje sam izgubio jučer. Bio bih zahvalan svakome tko ih je pronašao da mi pošalje e-mail", bila je prva Estupinanova poruka putem twittera, a nju je proslijedio i ekvadorski savez putem svojih twitter i instagram profila.

Mladi stoper bio strijelac posljednjeg šestog pogotka

Estupinan je planirao krenuti put Španjolske još u srijedu jer u subotu njegov Villarreal igra protiv Reala iz Madrida u Primeri.

Mladi je stoper bio strijelac posljednjeg šestog pogotka za Ekvador u velikoj pobjedi kojom je ta andska reprezentacija skočila na treće mjesto južnoameričkih kvalifikacija ankon četiri kola. Ispred Ekvadora su samo Brazil i Argentina.

Play ponuda
Play ponuda