EDUARDO DA SILVA PRED NOVIM ANGAŽMANOM: / 'Jedna je ponuda vrlo zanimljiva...'

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Još u petak je na službenim internetskim stranicama ukrajinskog Šahtara osvanula vijest o prekidu suradnje tog kluba i nekadašnjeg napadača hrvatske nogometne reprezentacije Eduarda da Silve.

28.12.2016.
20:33
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Nakon što je za slavni ukrajinski klub uknjižio ukupno 173 nastupa i upisao 57 golova u njima, osvojio četiri naslova u tamošnjem prvenstvu, jednako toliko trofeja namijenjenog najboljem u Ukrajinskom kupu i tri Superkupa, Eduardo i Šahtar nisu produljili suradnju i napadač koji je nosio dres Dinama i Arsenala slobodan je pronaći si novi klub.

Nakon nekoliko dana provedenih u Zagrebu i nekoliko u Londonu, Eduardo se, javlja Večernji list, zaputio u rodni Brazil u kojem bi trebao ostati petnaestak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Namjeravam u Brazilu ostati dva tjedna, iako postoji mogućnost da se i ranije vratim, sve ovisi o mogućim ponudama za nastavak karijere. Još ću malo pričekati i gotovo je sigurno da prije Nove godine neću odlučiti o novome klubu", poručio je Da Silva koji tvrdi da mu se poslodavci iz prvog kluba nisu javljali:

"Ne, nisam razgovarao ni s kim iz maksimirskog kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da uživa status slobodnog igrača, jasno je da će Eduardov sljedeći klub za 'male' novce dobiti napadača koji je drugi na vječnoj listi najboljih golgetera u dresu hrvatske reprezentacije. Zainteresiranih ima, no Eduardo nije želio otkriti detalje.

"Jedna je ponuda vrlo zanimljiva, ali ne mogu vam sad ništa više reći o tome. Uglavnom, još ću malo razmisliti pa ću tek nakon Nove godine odlučiti o nastavku karijere", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo