EDIN DŽEKO ODGOVARAO NA PITANJA S DRUŠTVENIH MREŽA: / Otkrio tko ga je najbolje čuvao i zašto ga je sram u restoranima

Image
Foto: AFP

Napadač Rome Edin Džeko odgovarao je na pitanja na Redditu

22.11.2018.
20:07
AFP
VOYO logo

Napadač talijanske Rome, Edin Džeko, danas je popodne odgovarao na pitanja obožavatelja na društvenoj mreži Reddit. Džeko je odgovarao na pitanja o najdražem pogotku, najboljem momentu karijere, razlici između Engleske i Italije, ali i o nekim banalnijim stvarima.

"Moj omiljeni je prvi pogodak za reprezentaciju protiv Turske. Ostvario mi se san samim tim što sam debitirao za svoju zemlju, ali da postignem pogodak je bilo nevjerojatno", rekao je na pitanje o omiljenom pogotku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Italiji dulje pamte poraze'

"U Italiji je puno teže izgubiti derbi, budući da se to osjeti na obožavateljima danima nakon utakmice. Rekao bih da u Engleskoj brže zaborave na poraz od ljutog rivala", komentirao je razliku između engleskog i talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvajanje lige sa Wolfsburgom, pogodak u posljednoj minuti sa Cityjem za naslov u Engleskoj. Sa Romom još nisam osvojio Serie A, ali lanjski preokret protiv Barcelone je bio sjajan", komentirao je Džeko najbolje momente u karijeri dosad.

'Sram me, ali nekada, kada su veliki redovi u restoranima ili klubovima, iskoristim svoju popularnost da prije dođem na red. Nakon toga me toliko sram da se ne usudim nikome pogledati u lice", odgovorio je na pitanje koristi li svoju popularnost u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Protiv Ramosa je bilo najteže'

"Mislim da je to Sergio Ramos. Susreo sam se s njim u dresu Cityja i Rome i moram priznati da je on vjerojatno najbolji obrambeni protiv kojeg sam igrao", rekao je napadač Rome o tome protiv kojeg obrambenog je bilo najteže igrati.

"U frižideru, nema rasprave", dao je odgovor na vječno pitanje – gdje čuvati umake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva pitanja i odgovore pročitajte OVDJE.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo