DULIBIĆ PODNIO OSTAVKU NAKON PODRŠKE ŠUKERU: / 'Nisam se prodao nikome i nikada'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Željko Dulibić više nije predsjednik Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije. Na tu je funkciju danas odlučio podnijeti ostavku.

29.11.2017.
19:03
PIXSELL
VOYO logo

NET.HR DOZNAJE: Šukerov jeftin trik doživio debakl! Opara i HDZ brendu zadali nezapamćeni udarac u borbi za HNS

Image
NET.HR DOZNAJE: /

Šukerov jeftin trik doživio debakl! Opara i HDZ brendu zadali ozbiljan udarac u borbi za HNS

Izvršni odbor ŽNS-a ove županije ranije je ovog tjedna jednoglasno dao podršku Davoru Šukeru u utrci za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza uz obrazloženje da im je obećano 100.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dulibić se javnosti obratio putem priopćenja koje je donio Šibenski portal, a kojeg prenosimo u cjelosti:

"Ovim putem obavještavam javnost da nakon neargumentirane i neopravdane hajke na moje ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji sam predsjednik, podnosim ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizacij.
 Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i športu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera, nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi športski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rjesenje. S nadom da će se situacija u nogometu i športu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji", napisao je Željko Dulibić u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo