Drogba nakon sudara ostao nepomično ležati

Chelsea je teškom mukom u trećem kolu engleskog Premiershipa na svom Stamford Bridgeu svladao Norwich sa 3:1, a utakmicu je obilježila teška ozljeda napadača Bluesa Didiera Drogbe.

27.8.2011.
21:46
VOYO logo

Chelsea je odlično krenuo i već u 6. minuti imali su vodstvo od 1:0 nakon što je pogodio Jose Bosingwa. To je bio i rezultat s kojim se otišlo na odmor. U nastavku se očekivalo da će domaćin lagano privesti posao kraju, ali je u 63. minuti Grant Holt iskoristio nesporazum Ivanovića i Hilarija i donio izjednačenje gostima.

Samo dvije minute kasnije teško se ozlijedio Didier Drogba, nakon jednog sudara sa gostujućim vratarem Johnom Ruddyjem. Bjekoščanin je zajedno sa vratarom Norwicha krenuo na jednu loptu, a ga je ovaj pokupio i doslovno nokautirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drogba se srušio na travnjak bez svijesti, a čak nije ni rukama ublažio pad. Brzo je reagirala liječnička služba domaćina koja je imobilizirala vrat napadaču Chelseaja i iznijela ga na nosilima van terena. Prekid je trajao više od pet minuta, a Drogba je odmah odvezen u bonicu. Nasreću, liječnici su utvrdili kako nema teže ozljede, već je pretrpio blaži potres mozga.

Rezultat 1:1 na semaforu je stajao sve od 82. minute kada je u šesnaestercu gostiju srušen Ramires, a precizan je s bijele točke bio Lampard za novo vodstvo Chelseaja. Pobjedu je duboko u sudačkoj nadoknadi potvrdio Juan Mata, kojem je to bio prvi pogodak za momčad za Stamford Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima Aston Villa i Wolves, kao i Swansea i Sunderland odigrali su utakmicu bez golova, Wigan je kao domaćin pobijedio QPR sa 2:0, dok je Everton slavio u gostima kod Blackburna 1:0.

U posljednjoj utakmici dana Liverpool je na Anfieldu pobijedio Bolton sa 3:1. Redsi su poveli pogotkom Hendersona u 15. minuti, a veliku pobjedu su u nastavku potvrdili Škrtel i Adam. Poraz gostiju u posljednjim trenucima susreta je ublažio hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108150220006 arti-201108250087006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo