ZALETIO SE MALO / Drmić se 'posuo pepelom' zbog izjave nakon poraza od Salzburga: 'Razgovarao sam s trenerom i svjestan sam pogreške'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izjava ubojitog Dinamova napadača digla je mnogo bure te malo poljuljala atmosferu u svlačionici

7.10.2022.
19:14
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Dinamo poražen u 3. kolu Lige prvaka na gostovanju kod Salzburga pojavile su se prve naznake nezadovoljstva u svlačionici Modrih.

Josip Drmić, jedan od tragičara u porazu Dinama, nakon dvoboja je kritizirao taktiku koju je postavio trener Ante Čačić. Bivši napadač Rijeke je ušao posljednjih 15-ak minuta te je nakon svega nekoliko minuta promašio najbolju priliku Modrih u susretu nakon što mu je vratar Kohn zaustavio udarac iz izgledne situacije. U sudačkoj nadoknadi je Drmić zatresao mrežu no pogodak je poništen da bi nakon dvoboja pred televizijskim kamerama konstatirao kako se momčad ne smije toliko braniti i da trebaju igrati s više ofenzivaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA PODRŠKA /

Nevjerojatne scene: Dinamovi navijači priredili domaćinsku atmosferu u Salzburgu i osvojili bitku na tribinama

Image
VELIKA PODRŠKA /

Nevjerojatne scene: Dinamovi navijači priredili domaćinsku atmosferu u Salzburgu i osvojili bitku na tribinama

Hladne glave ima drugačiji stav

Danas se ubojiti napadač, hladne glave, posuo pepelom.

"Prije svega moram reći da mi je žao zbog toga kako se u javnosti protumačio moj komentar utakmice. Moja izjava o taktici, načinu kako smo igrali, nije ni u najmanjoj mjeri bila usmjerena kritiziranju rada našeg stožera ili igre naše momčadi. Ja se trudim biti profesionalac u svemu što radim, iznimno cijenim ovaj klub, trenera Čačića, stožer, svoje suigrače", kazao je Drmić u razgovoru za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj komentar pred medijima o tome kako smo igrali bio je samo moje promišljanje dok sam bio pod velikim emocijama, što svakako nije opravdanje. To je nešto čemu je mjesto u svlačionici, kada se unutar momčadi i stožera razgovara o utakmici, dojmovima, razmišljanjima", rekao je Drmić u razgovoru za službenu stranicu Dinama“, zaključio je napadač Modrih te se onda dodatno opravdao.

'Teško je biti staložen'

'Teško je odmah po završetku takve utakmice biti staložen i postoji prostor da se kaže nešto pogrešno ili što se može protumačiti pogrešno, posebno ako si ljut, tužan, razočaran jer nisi uspio pomoći da tvoja ekipa dođe do dobrog rezultata', objasnilo je pojačanje Dinama od kojeg se najviše očekivalo ove sezone.
Za kraj je Drmić iskoristi priliku i pohvalio i samog trenera Antu Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trener Čačić ima sjajne rezultate s našom ekipom, svi smo iskreno ponosni što smo dio ove momčadi, nižemo dobre rezultate, jako smo povezani. Razgovarao sam s trenerom, prokomentirali smo tu konkretnu situaciju i svjestan sam svoje pogreške, izrazio sam žaljenje zbog toga kako je protumačeno moje komentiranja utakmice', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo