DRAMA S GARETHOM BALEOM DOBILA JE NOVU EPIZODU: / Nakon što mu je propao transfer u Kinu neće putovati na nastavak priprema

Image
Foto: AFP/CURTO DE LA TORRE

Balea ne žele u Realu, ali on je i dalje tu

29.7.2019.
21:21
AFP/CURTO DE LA TORRE
VOYO logo

Velški nogometaš u redovima Real Madrida i bivši najskuplji igrač svijeta Gareth Bale odlučio je da neće putovati s klubom na turneju u sklopu priprema za novu sezonu Njemačku, javlja ugledni britanski BBC.

Image
Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Gareth Bale

Bale navodno nije u ispravnom mentalnom stanju za igranje na turniru nakon što mu je propao transfer u Kinu u redove Jiangsu Suninga u kojemu je trebao zarađivati 22 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je prošli ponedjeljak u Washingtonu da nema ništa protiv Balea te da mu nije želja riješiti se velškog napadača, već je klub taj koji ga želi prodati.

Problem s koncentracijom

U međuvremenu je Baleu propao transfer u Kinu, a i Real je katastrofalno poražen od Atletica 7:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je, prema pisanju brojnih španjolskih i britanskih medija, odlučio da neće sudjelovati u sljedećoj fazi priprema s opravdanjem da je rastresen i da se ne može koncentrirati zbog propalog transfera.

Četiri Lige prvaka

Očito ovim potezom pokušava natjerati čelnike Reala da ga puste, samo je pitanje koji će ga europski velikan nakon svega što se dogodilo htjeti u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetogodišnji Velšanin stigao je u Real Madrid iz Tottenhama 2013. godine i postavio tadašnji rekord za visinu transfera sa 100 milijuna eura. Bale je s Realom osvojio četiri naslova pobjednika Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo