DRAMA NA OLD TRAFFORDU: / Mourinho i Pogba su u otvorenom sukobu, a ovaj potez portugalskog menadžera jasno kazuje kako stoje stvari

Image
Foto: AFP

Naravno, Mourinho je svijetu ispričao svoju istinu

26.9.2018.
8:45
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho je javno poručio Paulu Pogbi da više nikad neće biti kapetan Manchester Uniteda, ali i demantirao navode da između njih dvojice postoje problemi. Portugalski menadžer momčadi to je 'objasnio' i medijima na sebi svojstven način.

"Jedina istina je da sam ja donio odluku prema kojoj Paul neće više biti drugi kapetan momčadi. Odluku je donijela ista ona osoba koja je odlučila da će to i biti. Ništa se nije dogodilo, samo odluka. Ne moram ja to vama objašnjavati", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob koji svi osjećaju

Bez obzira na njegove riječi sasvim je jasno da ovo stavlja Pogbinu budućnost na Old Traffordu u pitanje. Francuski veznjak ionako bi se rado otisnuo nekamo, a njegovi sukobi s Mourinhom, koliko god oni bili demantirani, opipljiv su problem za obojicu i navijače kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odsustvu Antonia Valencije Mourinho je Pogbi dozvolio da kapetansku vrpcu nosi na tri utakmice. Nije mu se svidjelo kad ga je Pogba nedavno prozvao, odnosno kritizirao njegovu taktiku u eter poručivši da smatra da bi United trebao 'napadati, napadati, napadati'.

Pogba želi otići

"Ovo je Old Trafford, moramo napadati. Suparnici se boje kad ih United napada, a i nama je tako lakše igrati. To je pogreška koju smo napravili, imali smo 1-0 i krenuli se braniti", Pogbine su riječi koje mu je Mourinho zamjerio nakon 1-1 remija protiv Wolverhamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A oduzimanje vrpce? To je vjerojatno bila Mourinhova reakcija nakon što mu je Pogba ponovno poručio da želi napustiti klub...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta interes su pokazivali Juventus i Barcelona, što će biti na zimu vidjet će se. U međuvremenu, United je sedmoplasirani klub Premier lige i više ga nema u Liga kupu odakle ga je izbacio Derby County...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo