DOVEO SVOG MILJENIKA IZ IZBORNIČKIH DANA: / Niko Kovač uspio dovesti hrvatskog napadača u svoj Eintracht Frankfurt

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Ante Rebić i službeno je novi član njemačkog bundesligaša Eintracht Frankfurta hrvatskog trenera Nike Kovača, objavio je ovaj njemački klub.

5.7.2016.
13:14
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Niko Kovač tako je uspio Rebića dovesti u Frankurt na jednogodišnju posudbu, nakon čega će čelnici Eintrachta imati pravo otkupa cijelog ugovora. Rebić je prije dvije godine bio član hrvatske reprezentacije na Mundijalu u Brazilu na kojem je reprezentaciju vodio upravo Kovač. Poznato je da Kovač jako cijeni Rebića i da je on njegov miljenik, a sad ga je uspio dovesti u Eintracht Frankfurt, momčad koju je upravo Niko Kovač spasio ispadanja u drugu njemačku ligu u sezoni 2015/16.

Rebić nije skrivao zadovoljstvo

"Dvadeset i dvogodišnji napadač u klub dolazi iz talijanskog prvog nogometnog razreda i to iz Fiorentine na jednogodišnju posudbu s mogučnošću otkupa ugovora nakon sezone 2016/2017", pišu službene stranice ovog njemačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić nije skrivao zadovoljstvo nakon dogovora s Eintrachtom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kovač je samouvjeren glede Rebića'

"Presretan sam zbog ovog transfera. Već sam bio na Commerzbank Areni i jako mi se svidjelo. Poznajem Niku Kovača jako dobro, upravo on me pozvao u U-21 reprezentaciju Hrvatske, a nakon toga i u A momčad Hrvatske. Sad se veselim što ću raditi s njim u harmoniji i želim opravdati povjerenje koje mi je dano", kazao je Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor kluba Bruno Hübner prokomentirao je Rebićev dolazak u Eintracht Frankfurt.

"Sretni smo što smo uspjeli ispuniti želju našeg trenera i dovesti Antu Rebića iz Fiorentine u Eintracht. Niko Kovač je samouvjeren glede Rebića kojeg je predstavio kao nogometaša koji nam itekako može pomoći u ofenzivnom dijelu igre", izjavio je Hübner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je prošle sezone za Fiorentinu zaigrao tek u 17 utakmica i postigao 1 pogodak.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo