DUHOVITI LOVREN / 'Dosta više opraštanja, javite se u isto vrijeme da mogu objaviti zajedničku sliku'

Image
Foto: Dejan Lovren/Instagram

Neopisivo mi je drago bilo igrati s čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, poručio je Lovren Subašiću

15.8.2018.
13:34
Dejan Lovren/Instagram
VOYO logo

Nakon što je Danijel Subašić objavio da se oprašta od reprezentacije, njegove kolege suigrači zahvalili su mu se na suradnji.

>> Od reprezentacije se oprostio i Subašić: 'Svatko od nas ima rok trajanja, odluku sam donio puno prije SP-a'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa dosta više opraštanja od repke, daj javite se u isto vrijeme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati s čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate hvala na svemu", poručio je Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brate mili, hvala ti na svemu..! Kako nam je lijepo bilo, da je makar još toliko godina skupa! Baš mi je žao, falit ćeš puno. I dalje puno uspjeha ti želim.. Čuvaj mi se", poručio je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast je bila dijeliti svlačionicu s tobom! Hvala ti na pozitivnoj energiji koju si prenosio", napisao je Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam nekako očekivala da ću to pročitati ovih dana, svejedno nisam spremna. Hvala golmane, bilo je lijepo dok je trajalo. Budi mi živ i zdrav!", poručila je jedina žena u reprezentaciji, Iva Olivari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo