'DOŠLO JE VRIJEME ZA OSVETU': / Talijani se nabrijavaju na Dinamo, ključa uoči utakmice godine; 'Morate isprati sramotu iz Zagreba'

Image
Foto: Profimedia

'Pobjeda je potrebna pod svaku cijenu, morate isprati sramotu iz Zagreba'

26.11.2019.
17:06
Profimedia
VOYO logo

Atalanta večeras mora pasti! Tako govore Dinamovi navijači koji su okupirali najbogatiji talijanski grad Milano. No, lokalni mediji iz Bergama, kluba koji večeras od 21.00 na San Siru igra zbog toga što se stadion u Bergamu preuređuje, mišljenja su kako je ošlo vrijeme za osvetu! Božicu još uvijek boli onaj poraz u 1. kolu u Zagrebu od 4:0 i sad govore, nabrijavaju se kako je "Božić došao ranije"...

Image
TISUĆE BOYSA PROMARŠIRALO ULICAMA MILANA, PA SE POTUKLI S TALIJANIMA: /

Navijači Atalante ostali ležati ozlijeđeni

Image
TISUĆE BOYSA PROMARŠIRALO ULICAMA MILANA, PA SE POTUKLI S TALIJANIMA: /

Navijači Atalante ostali ležati ozlijeđeni

'I dalje nam je pred očima teški poraz u Zagrebu'

"Pobjeda je potrebna pod svaku cijenu, morate isprati sramotu iz Zagreba. Atalanta ne odustaje! Nažalost, i dalje nam je pred očima teški poraz u Zagrebu. Već smo pokušali dati sva objašnjenja tog debakla. Vi sad imate obvezu pobijediti Hrvate, a mi se nadamo kako će City napraviti posao protiv Šahtara. Matematički je sve još uvijek moguće, čak i ako su Gasperini i njegovi izabranici razumjeli da u Europi nitko ništa ne prašta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Bergamonews.

'Nezasluženo smo izgubili protiv Juventusa, neka to bude motivacija'

Božica igra utakmicu nakon poraza u subotu protiv Juvea, nakon utakmice u kojem je dominirala 75 minuta, ali izgubila zahvaljujući izumima Juventusovih prvaka. Neka to bude motivacija za osvetu protiv Dinama. Trener i njegovi dečki još uvijek vjeruju u to, a s njima i svi Atalantini koji će opet masovno doći na San Siro, kako bi bili podrška svojim zaljubljenicima", stoji u tekstu portala Bergamonews.

Također, autor teksta pažnju posvećuje i strateškim potezima Nenada Bjelice, koji je u prvoj utakmici u potpunosti iznenadio i nadmudrio svog talijanskog kolegu Gian Piera Gasperinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igramo dobro i mora se nakon Dinama sve okrenuti'

"Bjelica bi trebao početi s 3-5-2 formacijom. Neka nam to bude prilika da uzvratimo. Igramo dobro i mora se nakon Dinama sve okrenuti. To mora biti motivacija za ustanak i osvetu debakla", zaključuje autor teksta.

Vrijedi spomenuti kako nogometaši Dinama protiv Atalante igraju ključnu utakmicu u lovu osmine finala Lige prvaka. Plavim lavovima smiješi se proljeće u Europi u ovom trenutku, Atalanta je posljednja momčad u skupini C s jednim osvojenim bodom. Šahtar je drugi s pet bodova, isto kao i Dinamo koji je na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica 'biti ili ne biti' za Plave

U slučaju pobjede, Dinamo bi se skroz približio osmini finala natjecanja, ali dosta toga ovisi o utakmici Cityja i Šahtara, kao i o našoj utakmici protiv Građana u posljednjem kolu na Maksimiru. Poraz nas gura u probleme, jer na kraju možemo biti i posljednji u grupi. Jasno da se nije pametno baš vaditi na tako moćni sastav kao što je od Pepa Guardiole.

Stoga, ovo je utakmica "biti ili ne biti" za Modre. Sad moraju pokazati svoju snagu! Neka Božica i večeras plače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo