DOŠLI GA VIDJETI: / Zidane 'zaboravio' Kovačića i razočarao čelnike talijanskog velikana koji žele njega i još jednog Vatrenog

Image

Dva su razloga zbog kojih je Milanov sportski direktor Massimiliano Mirabelli utorak proveo na Santiago Bernabeuu - Mateo Kovačić i Alvaro Morata.

3.5.2017.
9:23
VOYO logo

Hrvatski veznjak (22) i španjolski napadač (24) želja su Milana koji financijski osnažen traži pojačanja za sljedeću sezonu i gleda u 'dvorišta' jakih europskih klubova pokušavajući iz njih u svoje dovesti igrače koji nisu (redovito) u prvom planu. Obojica, također, imaju iskustvo igranja u talijanskom prvenstvu u kojem je Kovačić od 2013. do 2015. nosio dres Intera, a Morata od 2014. do 2016. Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su na popisu Milana tvrdi calciomercato.com koji podsjeća i da postoji interes Milana za još jednim hrvatskim nogometnim reprezentativcem. Riječ je o Fiorentininom napadaču Nikoli Kaliniću kojeg je klub nedavno vezao novim ugovorom u kojem je i odštetna klauzula u visini od 50 milijuna eura. Nagađa se i da bi 35 milijuna eura bila dovoljno visoka brojka da se slomi čelnike toskanskog kluba koji su za Kalinića navodno već i pronašli zamjenu u liku Napolijeva Leonarda Pavolettija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo