Tako to ide u Dinamu: 'Nazvao me Zdravko Mamić i to je bilo to!'

'Iskreno, znao sam da me Dinamo prati već neko vrijeme, međutim sve se zahuktalo posljednjih nekoliko dana', otkrio je zadovoljni Domagoj Vida koji je drugog dana 2013.

2.1.2013.
19:54
VOYO logo

"Vrlo sam sretan što sam došao u ovako veliki klub poput Dinama. Već sam razgovarao s Vukojevićem koji je imao samo riječi hvale za suigrače i uvjete u klubu. Čuo sam za sjajne navijače i nadam se da možemo nastaviti pobjedničku tradiciju ove momčadi", rekao je Vida pri dolasku u Kijev.

Objasnio je kako se sve brzo odvilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, znao sam da me Dinamo prati već neko vrijeme, međutim sve se zahuktalo posljednjih nekoliko dana. U jednom trenutku me nazvao Zdravko Mamić, rekao da je Dinamo vrlo zainteresiran, da je razgovarao s Vukojevićem i evo me, to je bilo to. Dva dana kasnije sam u Kijevu."

Priznao je i da je u Ligi prvaka protiv Kijevljana igrao posebno motivirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da u tim utakmicama moram briljirati i da ću biti pod posebnim povećalom. Nemojte me krivo shvatiti, nisam se ništa manje trudio ni u ostalim susretima, ali bili su to posebni dvoboji za mene."

Vida je tako nakon Ognjena Vukojevića i Nike Kranjčara postao treći hrvatski nogometaš koji će svoj kruh zarađivati u kijevskom velikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo