Play ponuda

VELIKI LUKA / Djeca su došla čak iz Slovačke da bi vidjela Modrića, njegov potez nakon utakmice sve je oduševio

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Vatrenih navijačima Reala jedan je od omiljenih igrača u velikoj povijesti kluba, a nije teško zaključiti zašto je to tako

26.5.2023.
10:07
Profimedia
Play ponuda

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Madridu. Real je u 36. kolu pobijedio Rayo Vallecano 2:1 na Santiago Bernabeu, a na toj utakmici su imali neočekivanu podršku iz Slovačke. Naime, nekoliko je djece prešlo put duži od 2700 kilometara kako bi vidjelo svog idola, kapetana Hrvatske i veznjaka Reala Luku Modrića.

Image
ŠUŠKA SE ŠUŠKA /

Igor Tudor napušta Marseille i preuzima europskog giganta?

Image
ŠUŠKA SE ŠUŠKA /

Igor Tudor napušta Marseille i preuzima europskog giganta?

Sva djeca su imala njegov dres s brojem 10, a Modrić je još jednom pokazao svoju veličinu izvan terena. Svakom djetetu je potpisao dres, a i napravili su zajedničku grupnu fotografiju.

Modrić je došao u Real prije 11 godina i iako je tijekom prve sezone bio na žestokom udaru navijača koji su ga čak proglasili i "najgorim pojačanjem u povijesti kluba" ubrzo im je svojim kvalitetama na terenu, ali i izvan njega potpuno promijenio mišljenje i postao je jedan od omiljenih igrača koji su ikada nosili dres Kraljevskog kluba.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Play ponuda
Play ponuda