'DINAMOVO DIJETE' IGRAT ĆE ZA SRBIJU I CRVENU ZVEZDU: / Srbi tvrde da je čudo od igrača, naš izbornik nikad nije čuo za njega

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Giulio je još na početku osnovne škole počeo trenirati za Dinamo, a zatim je neko vrijeme proveo i u Lokomotivi

2.2.2021.
11:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mladi 16-godišnji nogometaš Giulio Đekić rođen je u Hrvatskoj, no odlučio se igrati za Srbiju i tako postao poprilično „vruća tema“ na razini regije. Kako izvještava srpski list Mondo, potvrđeno im je da će Đekić igrati za Srbiju te da će iz redova zagrebačke Lokomotive preći u Crvenu zvezdu.

Giulio je još na početku osnovne škole počeo trenirati za Dinamo, a zatim je neko vrijeme proveo i u Lokomotivi. Navodno ga nitko iz HNS-a nije zvao da igra za Hrvatsku pa je odlučio da će igrati za Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukavina nikad čuo

Zanimljivo, Đekić igra na poziciji desnog beka, a Srbi ga opisuju kao supertalentiranog nogometaša i "biser Dinama". S druge strane, izbornik mlade hrvatske reprezentacije Tomislav Rukavina rekao je kako nikad nije čuo za njega.

“Nisam dosad čuo za Đekića. S dječacima tog godišta imao sam jedno okupljanje i u tom smo se kampu ponajviše oslonili na igrače koje je do tada već selektirao izbornik selekcije do 15 godina, Sergej Milivojević, tako da se popis nije širio novim imenima. I ja sam onda samo nastavio voditi te dečke. Ovo je dobra informacija i sigurno ćemo se na Kajzerici raspitati o Đekiću, bilo bi šteta da ode negdje drugdje, ako ima kvalitetu za igranje u našoj reprezentaciji“, rekao je Rukavina prije dva mjeseca za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo