DINAMOV NAPADAČ O SVEMU OTVORENO: /

Teme su bile Europska liga, kucanje na vrata reprezentacije i dolazak Hajduka na Maksimir

Image
Foto: PIXSELL

'Vjerujem da će poziv u reprezentaciju doći prije ili kasnije, sve je na meni'

14.12.2018.
8:37
PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak u Nyonu ždrijebom će biti odlučeno koje će se momčadi ogledati u šesnaestini finala Europske lige. Nakon odigranih utakmica po skupinama jasno je da će hrvatski prvak Dinamo biti među nositeljima.

Lazio, BATE Borisov, Rennes, Rapid, Krasnodar, Malmo, Zurich, Celtic, Slavia Prag, Sporting, Olympiakos, Viktorija Plzen, Club Brugge, Šahtar i Galatasaray klubovi su s kojima igrači Nenada Bjelice mogu igrati, a koji će klub od njih i stati s druge strane centra Dinamu ne brine napadača zagrebačkog kluba Brunu Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni za bilo kojeg suparnika

"O ždrijebu ne razmišljamo, vjerujem da ćemo protiv svakog protivnika biti spremni i pokazati da nismo slučajno prošli grupu", prenosi germanijak.hr njegove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenicu da je ova Dinamova momčad prva generacija kluba iz Hrvatske koja niti jednom nije izgubila u grupnoj fazi u Europi Petković opisuje kao 'pozitivnu statističku informaciju' i potom dodaje:

"Čvrsto stojimo na zemlji i gledamo utakmicu po utakmicu, svaka od njih nam je jedan korak bliže cilju. Nadam se da ćemo još neke statističke rekorde oboriti."

On (ni)je prvi napadač Dinama

Svjestan je Dinamov napadač da bi se izgled momčadi mogao promijeniti u siječanjskom prijelaznom roku, da će 'biti odlazaka i dolazaka', ali i uvjeren 'da se pozitivna atmosfera u i oko kluba neće narušiti'. Zna i da ga dobre igre usmjeravaju prema izabranoj vrsti.

"To je nešto što očekujem u budućnosti. Vjerujem da imam još puno mjesta za napredak, imam još mana koje trebam pokriti, na koje mi trener ukazuje tako da sve minute koje dobivam trebam što bolje iskoristiti. Vjerujem da će poziv doći prije ili kasnije, sve je na meni. Želim da me moje igre dovedu do reprezentacije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na opasku da bi prvo trebao pobijediti Gavranovića u borbi za prvog napadača Dinama odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A tko tvrdi da ja nisam prvi napadač Dinama? Ja sumnjam da je trener ikad izjavio u ovoj polusezoni tko je prvi, tko drugi, a tko treći napadač. To je činjenica s obzirom na sve rotacije koje su se događale dosad. Vjerujem da se nijedan od nas trojice ne osjeća da nije prvi napadač."

Hajduk pred vratima

Ono što sad Dinamu slijedi je hrvatski derbi, na Maksimir stiže Hajduk.

"Sigurno jako važna, kao i svaka natjecateljska i treba ući maksimalno ozbiljno i bez opuštanja. Derbi je uvijek derbi, neovisno što je Hajduk u negativnom periodu, ova utakmica nosi jednu posebnu motivaciju. Mislim da smo kvalitetnija momčad, ali ako ne idemo sto posto, to nam neće ništa donijeti", zaključio je Petković.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo