DINAMOV NAPADAČ NE RAZMIŠLJA O NAPUŠTANJU MAKSIMIRA I PORUČUJE: /

'Svi se nadamo da će Olmo ostati'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Modri su optimistični uoči početka nove sezone

4.7.2019.
21:38
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Napadač Dinama i novi hrvatski reprezentativac Bruno Petković progovorio je za RTL i otkrio što očekuje u novoj sezoni u kojoj Modri imaju velike planove.

"Sigurno da su ambicije velike i naravno da svi imamo svoja očekivanja i imamo jednu jako kvalitetnu momčad i stvarno jedan jak i širok roster koji može izvući ove kvalifikacije i svi se nadamo najboljem", izjavio je Petković koji je svjestan da će momčad gotovo sigurno napustiti španjolski nogometaš Dani Olmo za kojim vlada veliko zanimanje bogatih inozemnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan takav igrač je plus svakoj ekipi u kojoj igra. Jedan igrač koji pravi razliku. Naravno, svi se nadamo da ostane. Imamo jednu jako kvalitetnu ekipu, ali svako ima svoju karijeru, svako ide svojim putem naprijed", izjavio je 24-godišnji napadač.

Sretan u Maksimiru

Petković je postao jedan od ključnih igrača Dinama i ne pomišlja na napuštanje Maksimira, što je izvrsna vijest za navijače Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O odlasku iz kluba uopće nisam razmišljao. Fokusiran sam, sretan sam tu. Siguran sam da mogu puno bolje s obzirom da sam prošle sezone napravio jako puno dobrih stvari, ali bilo je stvarno dosta amplituda gdje moram popraviti neke dijelove svoje igre i imati neku veću konstantu i što više doprinjeti momčadi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo