SPREMNI SU NA SVE / Dinamo za RTL.hr poručio kako misli stati na kraj preprodavačima karata: 'Ulaznice s crnog tržišta ćemo poništiti'

Image
Foto: Pixsell

Dinamo je rasprodao sve ulaznice za manje od tri sata.

6.9.2022.
13:15
Pixsell
VOYO logo

Ispred Maksimira se u nedjelju ujutro protezao kilometarski red u kojem su navijači Dinama strpljivo čekali na dragocjeni komadić papira koji bi im osigurao ulazak na stadion u utorak kada se u prvom kolu Lige prvaka njihovi miljenici susreću s moćnim londonskim Chelseajem.

Stadion je rasprodan u samo tri sata, a vjerojatno je bilo dovoljno interesa da se napuni i dvostruko veći kapacitet nego što ga Maksimir ima u ovom trenutku. S obzirom na to da potražnja uvelike premašuje ponudu pojavili su se preprodavači karata koji na platformama i na društvenim mrežama pokušavaju zaraditi na kartama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRATIO SE NA MAKSIMIR /

Mateo Kovačić zapalio navijače Dinama: 'Atmosfera će biti bolja nego na utakmici Hajduka i Villarreala'

Image
VRATIO SE NA MAKSIMIR /

Mateo Kovačić zapalio navijače Dinama: 'Atmosfera će biti bolja nego na utakmici Hajduka i Villarreala'

Upitali smo Dinamo kako misle stati na kraj preprodavačima karata, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

"Sve situacije za koje smo dobili saznanje na razini kluba da se radi o preprodaji ulaznica kupljenih na Ticket pointu ili putem servisa ulaznice.hr kao jedina dva ovlaštena prodajna mjesta prijavljene su policiji. Klub je unaprijed, kao i za svaku utakmicu do sada, putem svojih kanala pojasnio te na vrijeme jasno komunicirao da ulaznice nisu prenosive, da glase na ime i prezime te da će zaštitarska služba kontrolirati istovjetnost podataka s osobnog dokumenta i ulaznice na ulazu u stadion. Također, na vrijeme je iskomunicirano prema svim navijačima koji su službeni kanali prodaje te da nema naknadne promjene osobnih podataka na ulaznicama. Pokušaj ulaza na stadion uz ulaznicu na tuđe ime i prezime predstavlja prekršaj prema Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima te će takvim pojedincima biti zabranjen ulaz na stadion. Osobama koje nemaju istovjetne podatke na osobnom dokumentu i ulaznici ulaz na stadion neće biti dozvoljen. Sve ulaznice za koje utvrdimo da su ponuđene na crnom tržištu bit će poništene, a preprodaju ulaznica na bilo koji način oštro osuđujemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo